İnternet & Teknoloji Telefonumu değiştirmek istiyorum. Ne alabilirim? beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor fikri olan var mı Güncellemeler+1 yıl bütçemde sorun yok Telefonumu değiştirmek istiyorum. Ne alabilirim? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. İphone serisi yerine samsung galaxy z serisini alabilirsin teknolojisi mükemmel 0 0 Yorumla
Metin_BG Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Bende ama karar veremedim. Iphone asla almam sadece bunu biliyorum 😂 0 0 Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben samsunglari seviyorum. andorid daha kapsamli ama herkes gosteris icin iphone aliyor. 0 0 Yorumla
KedimeUçakÇarptı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bütçen barsa en iyisini al kafan kulağın rahat eder 0 0 Yorumla
Herhangibiri20 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Iphone al diyeceğim ama yanına yaklaşılmıyor ki her şeyin fiyatı çok uçtu 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl iPhone 13 ama çok pahalı alamıyorum 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Samsung Galaxy S23 UltraTelefonun ağa babası;) 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Iphone al 0 0 Yorumla
Haylaz19 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bütçen nedir ne almak istiyorsun 0 1 Yorumla Haylaz19 +1 yıl Samsung s23 iPhone Huawei Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. 14 pro max 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İphone serisi yerine samsung galaxy z serisini alabilirsin teknolojisi mükemmel
Bende ama karar veremedim. Iphone asla almam sadece bunu biliyorum 😂
Ben samsunglari seviyorum. andorid daha kapsamli ama herkes gosteris icin iphone aliyor.
Bütçen barsa en iyisini al kafan kulağın rahat eder
Iphone al diyeceğim ama yanına yaklaşılmıyor ki her şeyin fiyatı çok uçtu
iPhone 13 ama çok pahalı alamıyorum
Samsung Galaxy S23 Ultra
Telefonun ağa babası;)
Niye değiştiriyorsun ki
Tcl markasını bi dene
Bütçe ne kadar
Başka bi telefon
Iphone 13 14
samsung s23ultra tabiki
Bütçen?