Samsung a55 128 gb
Samsung a36 256 gb
Samsung m23 128 gb
Samsung a24 128gb
Samsung a35 256 gb
Samsung a55 128 gb
Samsung a36 256 gb
Samsung m23 128 gb
Samsung a24 128gb
Samsung a35 256 gb
Fiyat performans telefonlarına odaklanman güzel.
M serisi A serisinden daha alt bir seri o yüzden bunların içindeyken onu geçiyorum.
A serisinde de 30'lardan sonrakiler daha fiyat performans oluyor o sebeple A24'ü de geçiyorum.
Geri kalan üç tanesinden kendi kişisel tercihine göre yapabilirsin. Ben A36'yı alırdım.
Cevap
5Cevap
Kesinlikle Galaxy A55 alırım içlerinde en iyisi bu zaten
elimde a24 var.. uygun fiyatlı kategoride olup kasmayan ısınmayan nadir telefonlardan bence
Fiyat değil de GB en yüksek olan alırım çünkü günümüz şartlarında çok lazım oluyor
Bence iyi telefon yok
Samsung A56 veya Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G
Realme aldım dün bozuldu telefon
Oppo kaliteli markadır Realme Oppo nün yan markası bozulma durumu marka ile alakalı değildir elektronik eşya şans işi demekki arada hatalı mal kaynamış kronik sorunu mu çıkmıştı
@JaponMakineler eskı tel xıomı idi hala bırda açılıp sureklı kapanıyor
Tamam kronik sorunu var o cihazın yanı donanım yazılım sorunu var cihazda en kötü ihtimal anakart hasar almıştır birinden birisi bu ikisin den düşme felan olmadıysa 100%90 donanımsal sorundan kaynaklı devam ediyordur bu durum
@JaponMakineler hayır düşmedi
Tamam o zaman cihaza hard reset atılması + donanım aksaklığının yazılım odaklı olduğu ondan sonra ortaya çıkacak yazılım yüklenecek yurt dışı sanırım cihaz
@JaponMakineler Türkiye'de alfım
Türkiye den alınması önemli değil tedarik eden firma kim önemli olan bu Türkiye resmi distribütör garantili mi yoksa İthalatçı garantili mi bunlar önemli Fabrika nın resmi satışı dışında satış yapan bazı pazarlama şirketleri cihazın fabrika ayarını değiştiriyor bölgeye göre farklı ucuz yollu yazılım yüklüyor
@JaponMakineler mesaj artım bakar mısın
Gordm🤙🤙
Samsung da almazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?