İnternet & Teknoloji Bu zamanda alınacak en iyi fiyat performans telefonu hangisi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullanıpta memnun kaldığınız hangileri Güncellemeler+1 yıl Red mi not 11 pro düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler Bu zamanda alınacak en iyi fiyat performans telefonu hangisi sizce? Cevapla Telefon Soruları En İyi Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bence iPhone al sağlamlık artı değer kaybı yok yıllar sonra aldığın fiyata satabilirsin en azından 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl 14 pro kullanıyorum iyi bir telefon 0 2 Yorumla vatikanmüftüüsü +1 yıl Fiyat perfırman diyor abicim Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Anladım Yorumla
vatikanmüftüüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Eski telefonum redmi note 9s seni üzmez hem ucuz 0 8 Yorumla vatikanmüftüüsü +1 yıl Ustam onu da kullandım (11 pro) o da fena değil 120hz olması farklı kamerada çok ahım şahım gelişme yok soruların varsa sor Yorumla Soran +1 yıl şu an hangisini kullanıyorsun Yorumla vatikanmüftüüsü +1 yıl Sony xperia 1 iv türkiyede satışı yok ama manyak bir telefon Yorumla Soran +1 yıl 11 proyu alayım mı sence. Oyun oynamican sadece normal işimi görsün bir iki fotoğraf bir de telefon uygulamalarda kasmasın yeter Yorumla vatikanmüftüüsü +1 yıl Ben olsam işlemcisi mediatek olan almam sevmiyorum snapdragon daha verimli özellikle aynı segment işlemcilerde ama oyun oynamadığına göre günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz Yorumla Soran +1 yıl Var mı böyle peki başka tavsiye edebileceğin max limit 10k Yorumla vatikanmüftüüsü +1 yıl S20 fe öneirirm samsungdan 6/128 10k bulursun güzel telefon bence Yorumla Soran +1 yıl 0 mı ben sıfır istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence iPhone al sağlamlık artı değer kaybı yok yıllar sonra aldığın fiyata satabilirsin en azından
14 pro kullanıyorum iyi bir telefon
Fiyat perfırman diyor abicim
Anladım
Eski telefonum redmi note 9s seni üzmez hem ucuz
Ustam onu da kullandım (11 pro) o da fena değil 120hz olması farklı kamerada çok ahım şahım gelişme yok soruların varsa sor
şu an hangisini kullanıyorsun
Sony xperia 1 iv türkiyede satışı yok ama manyak bir telefon
11 proyu alayım mı sence. Oyun oynamican sadece normal işimi görsün bir iki fotoğraf bir de telefon uygulamalarda kasmasın yeter
Ben olsam işlemcisi mediatek olan almam sevmiyorum snapdragon daha verimli özellikle aynı segment işlemcilerde ama oyun oynamadığına göre günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz
Var mı böyle peki başka tavsiye edebileceğin max limit 10k
S20 fe öneirirm samsungdan 6/128 10k bulursun güzel telefon bence
0 mı ben sıfır istiyorum
Samsung'dan şaşmam