İnternet & Teknoloji Bu soru teknolojide bir adım öne çıkanlara: Telefon seçiminde en önemli kriteriniz nedir? (Sayfa 5) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3536 Bu soru teknolojide bir adım öne çıkanlara: Telefon seçiminde en önemli kriteriniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kamera iyi olması ve o Samsung da zaten var 🙂 0 0 Yorumla
Caldion_Blue Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 97% 1 yıl Kalite ve fiyat performansı çok önemli. 0 0 Yorumla
SєкαиSS Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 91% 1 yıl Fiyat performans ürünlerini tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Kamerası ve hafızası iyi olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Titizzz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl işlemcisi hizli olmasi tabikide birde şarj durumu 0 0 Yorumla
Seedaattttt Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Şarjı uzun gitmesi kamerası iyi olması 0 0 Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl İlk baktığım özellik ekran kalitesi oluyor 0 0 Yorumla
gizli_kullanıcı_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 53% 1 yıl Kamerası çok önemli benim için 0 0 Yorumla
benimadımormandır Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 99% 1 yıl Çok beğendim bu paylaşımı bayıldım 0 0 Yorumla
yenideneyimlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Akıcılık yaratıcılık ve özgürlük 0 0 Yorumla
suskunyürek76 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 93% 1 yıl Kamera ve ses klavye çok etkili olması gerekir 0 0 Yorumla
ooosssmmmaaannn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 56% 1 yıl Kamerası iyi olsun yeter ve sesi yüksek 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl İşlemci ne kadar hızlı işlemci o kadar çok iyi 0 0 Yorumla
oylesineebirkizz Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 93% 1 yıl Kamerası ve performansı ve hafızası 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Donanım yani teknik özellikleri. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kesinlikle google hahahshhshs aklıma bir şey geliyor sürekli araştırıyorum durup dururken 0 0 Yorumla
Murat-demir Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 42% 1 yıl Hız ve kamera onemli verimli olması gerekli 0 0 Yorumla
Sessizsakin_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Samsung alabileceğim en iyi telefon 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 1 yıl Çin ürünü olmamasına özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 89% 1 yıl Foksiyonu bol olandır telefonun öxeligi 0 0 Yorumla
ozamanbay Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Oyun oynamayı sevdiğim için hızlı olması diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hızlı şarj olması , ortam ışığı sensörünün hızlı çalışması önemli 0 0 Yorumla
Fantastic_Sindirella Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Alo diyim yeterli alt tarafı telefon yaniii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
293Cevap
Kamera tek kelimeyle çünkü fotoğraf çekinmeyi çok seviyorum
samsung s24 kullanıyorum çok memnunum
samsung mu degil mi 😎😁😁
Hafıza önemli kamera da önemli
Kamera iyi olması ve o Samsung da zaten var 🙂
Ram ve işlemci sanirim. ya da kamerası
Kamerası, hafızası, tasarımı
Kalite ve fiyat performansı çok önemli.
Fiyat performans ürünlerini tercih ediyorum
İlk ve en büyük kriterim işlemci
Kamerası ve hafızası iyi olması gerekiyor
Hafızası ve kamerası ilk buna bakarım
işlemcisi hizli olmasi tabikide birde şarj durumu
Alo demesi önemli bir telefonun
Şarjı uzun gitmesi kamerası iyi olması
Hafıza, işlemci, ve kameraya bakarım.
Elimizden bırakmıyoruz ki hiç
Performans pratiklik görüntü
Menü kullanımı ön planda benim
İlk baktığım özellik ekran kalitesi oluyor
Uzun şarj olmazsa olmaz..
Kamerası çok önemli benim için
Çok beğendim bu paylaşımı bayıldım
Akıcılık yaratıcılık ve özgürlük
Kamera ve ses klavye çok etkili olması gerekir
Rami ve pil ömür iyi olmasi
Faydalı olkus tesekkur ler
Kamerası hafızası önemli benim için
Kamerası iyi olsun yeter ve sesi yüksek
İşlemci ne kadar hızlı işlemci o kadar çok iyi
Ekran yenileme hızı, pil ömrü ve işlemci
Kamerası tasarımı ve rengi
Kamerası ve performansı ve hafızası
Uzun ömürlü olmasına dikkat ediyorum
yok galiba dayanıklı olması yeter
Dünyanın en güzel fotoğraflarını Samsung ile çekebilirsiniz.
Donanım yani teknik özellikleri.
kesinlikle google hahahshhshs aklıma bir şey geliyor sürekli araştırıyorum durup dururken
rengine ve boyutuna bir de gb
Hız ve kamera onemli verimli olması gerekli
Android olmasi ve amiral gemisi olmasi
Tabii ki batarya pil ömrü 😅
Samsung alabileceğim en iyi telefon
Çin ürünü olmamasına özen gösteriyorum
büyük alanı olması ve şarjı uzun gitmesi
Hafızası benim için önemli
Kamerası şarj ve uğramasi
Donanım kamera ve tasarım
Hızı, teknolojisi ve kamerası
Foksiyonu bol olandır telefonun öxeligi