Yanında pirinç pilavı olacak, ona göre bir şeyler önerebilirsiniz Ne eti olduğunu bilmiyorum Doyurucu ve bol bir tarif olursa çok sevinirim 😏 #ɱsponçik
bu renginden belli danaya benziyo. koyun eti biraz daha soluk biraz daha pembeye dönük olur dana etine göre.. bunun öncesinde bir mercimek çorbası iyi gider. cacık ya da ayran
tas kebabı yap. patatesleri az kızart sonra kavur bol soğan biraz daha kavur etleri at kavur iyice yağ olarak tere yağı kullan. ardından az bir salça çok az da su
@takıntısız_adam ge la samsuna seni bir dövem it evladına bak sen sen kimsin ki bana dikleniyon it soyu ben 4 kişiyi dövmüş adamım la Laf sokarım derinden, Beynin oynar yerinden veya Bu laflar sana kapak olsun fena oturtum helal olsun tipin yok ki şeklin olsun hadi canım yolun açık olsun
Askerlik yapmadığını bu jadar belli etmeyin cocuklar internette bbşrbşrinizi çarpmayın elektrik gibi. WiFi veya mobil veri bağlantınız kadar çarpma etkiniz var. Dağılın sokakta bir sürü it kopuk vat onlara bulaşın boşa gitmez çarpma
En İyi Cevaplar