Rakı? haha rakıyı ben çok severim... Rakı görünümünde kancık bir içkidir. Su koyduğunda rengi değişir. Ne olduğu belli değildir. Ama rakıyı rakı yapan da içerisindeki anasondur. İşte o ilk yudumu ağzına aldığında dersin ki, bu da ne? Çok sert! İşte rakının gerçek bir adam içkisi olduğunu anlarsın! Ve rakıyı her insan içemez. O alkollü içeceklerin en sertlerindendir... Onu sert yapan ne alkol oranıdır ne de başka bişidir. Onu o yapan şey içindeki anasondur... Ve ben rakıyı sek içerim! Su katmadan.
Kadın var BİRA gibi serinletir sıcakta, Kadın var KANYAK gbi ılık tutar soğukta, Kadın var WHISKY gibi içimine doyamazsın; Kadın var LİKÖR gibi kafayı bile bulamazsın. Kadın var CİN gibi çarpar her yerde, Kadın var TEKİLA gibi deva olur her derde. Kadın var ŞARAP gibi yıllandıkça güzeldir, Kadın var JACK gibi her haliyle özeldir; Kısacası her kadın bir İÇKİDİR ama; RAKI tadındaki kadında Ömre Bedeldir... İstesen de yarım bırakamazsın.
Rakı içen kadın ; ... *Gülümser her türlü zorluğa rağmen, *Ağzından boş söz çıkmaz net konuşurlar , çok güzel şarkı söylerler. *Herkesle rakı içmez , eğer seninle iciyorsa kalbinde koskoca bir yerin vardır. *Çok sık içmez ama içmişse içme zamanı gelmiştir , *Adamı adam yapan bir kadındır bir de rakıdır , *baştacıdır, *Rakı içen kadın güzeldir , masasindakiler de !!!
ben orta okul da basladim bu rakiyi icmeye nasil icilmesi gerektigini kimle icilmesi gerektigini neyle icilmesi gerektigini iyi bilirim kimse demesin yarim birakilmaz diye onu yarim birakabilmek adamligin altin kuralidir sınırını bilmezsen maymun gibi oynatir seni kadin da raki gibiyse eyer onuda sisesinde bozulmadan saklamayi biliriz elbet
Öncelikle hiçbirşeyi yarım bırakmak adetim deģildir. Alkol kullanmadığım ićin rakı için yorum yapamayacağım. Ama rakının Türk kültüründeki yerinin çok önemli olduğunu kinse inkar edemez. Anason kokusunu da oldum olası ćok severim. Kullansaydım yarım bırakmazdım, tıpkı kadını yarım bırakmadığım gibi.😉😘😎
Manda yordu, kavun, hakiki zeytinyağlı dağ kekiği ve kremitte balıkla çok iyi gider. Yarım şeyleri sevmem..! Yarım bırakmamak için çabalarım, yarım kaldı diyede kendimi suçlamam. Çünkü mutlaka yarım kalmasın diye çabalamışımdır.
Sevmem. Aybüke hanım size gün aşırı bir şiir yazacağım. Ama umuma açık göndermek istemiyorum. Patentini almayacağım. Sonra çalarlar şiir kitabı yaparlar. Size armağan etmek istiyorum.
En İyi Cevaplar