geçen sene bira içer gibi hızlı içtim rakıyı efsane sarhoş oldum kafam resmen yerinde yokmuş gibiydi sonra yattım uyuyamadım gece gece kustum 2 gün mide bulantısı geçmedi :D bir daha anason kokusunu alınca anında midem bulanıyodu :D asla içmem rakı makı :D :D
evet senin yapamadığını yaptım ama sen anlamazsın beyin gelişimin tam olarak tamamlanmadığı için. keşke millete akıl vereceğine sen de biraz süt içseydin zamanında bir ihtimal gelişebilirdi tatlım ya
durduk yere bana sataşmandan ne kadar sorunlu olduğun belli. bu benim sorunum değil senin sorunun çünkü ben seni tanımıyorum bile. yani benim seninle hiçbir sorunum yok. ayrıca fotoğraf bana ait. hem de annemle karşılıklı içiyorduk. ama senin bu yaşlarda hatta belki de şu an bile böyle fırsatların olmadığı için sana böyle şeyler çok uçuk geliyor ve muhtemelen kıskandın beni. eğer yaşın doğruysa bu söylediklerin gerçekten beyin yaşının büyümediğini gösterir. bence bir an önce aş bunları çünkü bu kirli düşüncelerinin ve bu davranışlarının sana zararı olur sadece