Aslında şapurtanlara bakılınca çok daha iştahlı insanlar olduğunu farkerkettim ve denedim biraz öyle agzim açık yerken biraz ses çıktığında diyim yediğim yemeğin lezzetini arttığını farkettim ama tabi karşı tarafa rahatsız lik veren bir ses bende hoşlanmıyorum Oses ten oda ayrı bir konu
Yapan kişiye göre değişir. Hiç sevmediğim biriyse sinir bozukluğu, çarpıntı, hormonal değişiklikler ve hatta kalp spazmı oluşabilirken sevdiğim biriyse tolerans gösterilebilinir. Genelde ağzını depikleyesim geliyor amma
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ailesi o yaşa kadar görgü öğretememişse elden bir şey gelmez ama çok sinir oluyorum. öğrenci yurdunda kaldım üniversitesinin ilk senesi. 6 kişilik oda ve herkes görgüsüz. kulaklık çıkmıyordu kulağımdan mecburen. artık yemek yemekten falan tiksinir hale getiriyorlar insanı
En son babanem yiyodu sinirle masaya vurup topla lan ağzını dedim işte sıkıntı masaya vurmam oldu ben elimi çatlatıp hastaneye gittim babanem korkudan tansiyonu çıktı şimdi o salonda yiyo ben mutfakta aynı ortamda asla bulunmuyoruz
Açıkçası bu yüzden tek başıma iken yemek yiyorum. Birinin karşısında birşeyler içmek yemek beni rahatsiz ediyor. Çoğu zaman birileriyle yemek yedikten sonra bulusuruz su bile icmem birinin yanında açıkçası
istemsiz olarak sapur supur yemek yiyen biriyim ve genellikle benimle yemek yiyenler sover dururlar. ama elimde degil napayim :( onun disinda baskasi sapirtsa konsantre olmamaya calisirim
Hiç öyle rastlamadım. Sadece davetler de öyle yiyen insanlar biraz edepsizlik oluyor. Yani evde sorun yok. Amma hiç rahatsız olduğumu öyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum.
Kahve içelim mi dediğim zaman yemeği bırakmış olur zaten. Uygun ve keyifli bir zamanında da bu problemini dile getiririm. Daha dikkatli olur böylece...
En İyi Cevaplar