Ağızlarının ortasına bir tane yapıştırıp hane halkına sabırlar dilemek istiyorum :D

Ağızlarının ortasına bir tane yapıştırıp hane halkına sabırlar dilemek istiyorum :D
Benim soluk alıp verisimi dahi duyamaz kimse. Fislaya fislaya nefes alıp verenlere de sinir oluyorum. Sakız çiğneyip ağız sapirtadanlarin nefesini keserdim. Misofonya var bende.
Misofonya ne bilmiyorum ama bu söylediklerin bende de var. Ek olarak gözümün önünde tespih çekilmesi, namazda pıspısı pısıpısı yapanlar, anahtarı şıklatma sesi ya da iki bozuk parayı birbirine vurma sesinden rahatsız oluyorum.
Misofonya nedeni tespit edilememiş nörolojik bir durum. Duyularin gelişmiş ve hassas olmasından da kaynaklı. Ben bunu kendi kendime onardim. Eskiden daha kötü hissediyordum. Titreme ve bayılma oluyordu ya da rahatsız eden kişinin canını yakardım.
Bende o kişiyi kırardım. böyle acaip sıkılır sinir patlaması yaşarrdım. mizofoni diye biliyorum. Belki de aynı şey :D Senin söylediğin tıptaki benimki halk arasında ki ismi de olabilir bilmiyorum. Bunu onarman çok güzel çünkü ben hala aşamıyorum.
Evet aynı şey. Dilerim sizde bunu hafifletebilmenin bir yolunu bulursunuz. Çünkü ailede olsa kimse saygı duyup dikkat etmiyor." Rahatsız oluyor şu davranışları yapmayalim"demiyorlar. Olan bize oluyor. Kendi kendimizin akıl sağlığını koruyabiliriz ancak
büyük performans nasil yapiyolar ki
Ses nasıl atılıyordu :D:D
😀😀iyidi
ya yok onceki soruda benim duyma yetimi satin aldi ya 😀
Puyahahaha :D
tesekkur ederim günaydın 😊
Günaydın ne demek efenim
hep kavga cikar zaten sonrada ben yirtici olayim 😀
Guru olmuş ula tebrik edun beni hemen çabuk @portakallıjöe
@psychoparadıse
tebrikler guru 😀
Cevap
2Cevap
Biz elit insanlar öyle yemeyiz. Öyle yiyenlerle de karşılaşmayız.🤧
Ama ben her gün öyle insanlara denk geliyorum :D Resmi olarak evlat edinince kurtulacağım değil mi bunlardan :((
Elbette evladım. Nerelere düşmüşsün sen vah vah😕
canım annem benim :)
burdan bi şey söyleyesim yok da o şapırdatılan lokmayı bi tane sırık yardımıyla midelerine dayanasım var
Yaşlı anneannem yapıyordu direk sofrayı terk ediyordum asiri rahatsız oluyorum
Eyyyyyyy hiç dayanamıyorum onlara
Ben 1-2 kere uyardıktan sonra direkty sövüyorum. :D
Hiç sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?