Kızlar türk erkeklerinin yüzde 80 inin kolu kıllıdır bir kere bunu kabullenin. 5cm biraz abartı olmuş ama iki üç santim ortalama bir esmer erkekte kol kılı vardır.
Yemeği kolla mı yapıyoruz ben orasını anlamadım. Eldiven takar olur biter. Sorulunca "Esmer erkek candır kalp kalp gülücük gülücük" kıla gelince "ıyy". Esmerler kıllı olur arkadaşlar, erkeği de kızı da.
Kıllı erkek Seksi olmaz diye birşey yok hernekadar kıllı erkekleri bizdeki bayanlarda sevmesede avrupadaki bayanlar buna önem vermiyor ben bunu gözlemledim ama tabi kıllı olması anladığım kadarıyla Türk kızlarını gözündende düşürüyo sexilik konusunda bir sıfır geridende başlıyorsun ama dedığim gibi bu göreceli bir şey insan için... Çok acı biliyorum ama para insanı seside yapıyo doğuştan bilgilide kıllı insanı kılsızda gösterebiliyo katılıyomusunz bu dediğim şeye
Temiz !! olduktan sonra ha erkek ha kadın eli. Ama kızların yorumlarına bakılırsa hepsi prenses ay yemem ay iğrenç acaba kaç tanesi gerçekten yemek yapmayı biliyor ve kaç tanesi tüysüz elleriyle temiz. Makyaj yapıp saçları yaptırınca bakımlıyız sanıyorlar popalarında bir karış bk var ama
Ben de iğreniyorum valla, gittiğim yerlerde dikkat ediyorum buna nerdeyse neden kolluk takmıyosunuz diycem bazı yerlerde hoş bişey değil, tanıdığın olsa önemsemezsin ama dışarda yemeğe çıkınca önemli baya
Dışarıyı kastediyorum ben, evde de erkeklerin saçından çok kolundaki tüyler düşer, çünkü erkeklerin saç dökülmesi yok denecek kadar az, yemeği de elleriyle yaptığı için nerdeyse koluyla yapmış gibi algılanır görüntü itibariyle tiksinmeleri normaldir kızların
En İyi Cevaplar