Mangalda tavuk deyince aklınıza ilk neresi geliyor? Bence en güzel sarma ben alırken sürekli sadece sarma alırım ama mangalda tavuk şiş, mangalda tavuk pirzola ya da mangalda tavuk kanat da yeme de yanında yat dedirtiyor. Peki senin tercihin hangisinden yana? Mangalda tavuğun neresi güzel olur?
Göğüs
But
Sarma
İncik
Kanat
Kasap ordan bana 1 kilo mangalık tavuk mu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mangal severler buraya! Mangalda tavuğun neresi güzel olur?
Tavuk etini lezzetli bir şekilde tüketmenin yollarından birisi de mangalda pişirmektir eti dikkatli ve sağlıklı bir şekilde pişirdiğimizde vitamin ve proteinlerini de korumuş oluruz
Mangalda Tavuk Yapmanın Püf Noktaları
✨Mangalda ve ızgarada tavuk eti pişirmek isteyen kişilerin öncelikli olarak tavuğun hangi bölümünün pişirmeye en uygun olduğunu bilmesi gerekir pişirmek için en ideal bölümler tavuğun kanat, but, göğüs ve pirzola kısmıdır
✨Tavuk eti kırmızı ete göre daha kolay pişer bu nedenle pişirme yöntemlerine dikkat edilmelidir çok uzun süre ateş üzerinde bekleyen beyaz et kanserojen madde üretmeye başlar ayrıca tavuk etinin tazeliğinden emin olunmalı, ambalaj içerisinde alınıyorsa son kullanma tarihine dikkat edilmelidir
✨Tavuk etini kırmızı et gibi önceden dinlendirmeye gerek yoktur eti daha lezzetli bir şekilde pişirmek için marine etme veya terbiyeleme yöntemleri seçilebilir
Bana göre mangalda tavuğun en lezzetli ve en güzel kısmı ise, kanat ve pirzola kısımları diyorum mangalda en iyi pişen kısımların da kanat ve pirzola olduğunu düşünüyorum çünkü diğerlerinin içi pişmeyip çiğ kalabiliyor..💫
Bir Türk olup mangal sevmemek sanırım mümkün değildir. Ben de bir mangal sever olarak her ne kadar çok tavuk tüketmeyi sevmesem de farklı bir lezzet olması açısından etlerin arasında mutlaka biraz da mangalda tavuk olsun isterim.
Mangalda tavuğun neresi güzel olur?
mangalda tavuk kanat
Herkesin damak tadı kendine göre değişir ama bence bir mangalda tavuk pişiyorsa bu kesinlikle kanat olmalı, ve asla ama asla göğüs olmamalıdır. Kanattaki o yağlar cıs cıs eriyerek közdeki ateşi canlandırır mangalın isi ile ete lezzet verirken yağ bakımından kuru tavuk göğsü eti mangalda olan suyunu da bırakıp iyice lezzetsiz hale gelecektir.
tavuk pirzola
Bununla beraber eğer ben kemik sevmiyorum, kanattaki kemiklerle uğraşamam diyorsan da o zaman kemiksiz tavuk budundan tavuk pirzolasını denemenizi öneririm. Yazarken bile kendimden geçtim, yiyeceklere afiyet olsun. 🍗🍗🍗
Mangalda tavuk butu şahane oluyor. Mangal yapmadan önce 1 paket kremaya 5-6 tane tavuk butu 2 saat bekletilerek şahane ve çıtır çıtır bir lezzet yaratılabilir. Afiyet olsun.
10 kanatlık porsiyonun fiyatı 45 dolar (201 lira). 20 kanatlık porsiyon ise 90 dolara (402 lira) satılıyor. ben olsam ben de keserdim de çok para değilmiş yahu :) 100 kanat yersen belki o zaman keserim
Fizik tedaviye sadece yürüyemeyen mi gidiyordu bilmiyordum hayır geçen sene kaza geçirdim şu an omurgam yok platin var omurgamda kalcam kırıktı boynum kırıktı yürüyorum ama kaslarım bir bebeğin kası kadar narin fizik tedavi ile güçlenmesi gerek
En İyi Cevaplar