Peki sizin için görsellik mi lezzeti mi daha çok önemli?

Görsellik tabikisi. Görseli olmayan bir yemeği çekinerek yersin tadı güzel olsa dahi kimi görsel yüzünden yemez.
Görsel, sunuma göre de yemeğin tadı merak edilir.
Görselliğin pek önemi yok ama lezzet daha önemlidir.
Tabii ki görüntüsü böyle kötü görünüyorsa, tadı da iyi değildir ön yargısı var.
Fakat tadının iyi olduğunu görünce, görüntüsü çöp gibi olsa da tat mesele. :D
Görsellik olmazsa tadına bakmam, lezzetli olmazsa yine sınıfta kalır.
Cevap
82Cevap
Lezzet derim gadasi
Görsellik önemli olabilir biraz. Ama lezzeti daha önemli. Annem bu sosyetik süslü püslü yemeklerden hiç anlamaz mesela. Ama annem gibi lezzetli yemek yapanı da görmedim daha. İyi ki öyle şeylerden anlamıyor. Has anadolu kadınım benim.
Bence ikiside önemlidir bazen görüntüye bakıp kötü olduğunu düşünürüz ama tat güzel olur ya da böyle görüntüye aldanırız tat kötü olur ahım şahım bir görüntü beklemem anormal bir görüntü olmasın yeter tat daha ağır basıo
E de ayrı ama
Anamm mideye girince görsellikmi kalıyor mesela kız şeklindeki meyve tabagına bakınca çilegi çok seviyorum kızın saçı olan çilek benim dişimin kabuguna yetmez , o yüzden görsellige önem vermem çünkü beni bu hayatta bir yemek yemek mutlu eder
Hahaa bir tek ben aynı şeyi düşünmemişim bende çileğe takildim çok severim lakin küçük küçük doğranmış kuş kadar çileği neyleyim ben öyle bana yetmez o 😂
Bak sende dedın " çok lezzetli görünüyor " diye. Önce görsel güzel olmalı ki tadını merak edip keyifle yiyebilesin 😊
Benim için lezzeti önemli görsellik önemli bir faktör olsa da görseli güzel olup tadı kötü olan yemeği napim ben..
Görsellik tabii ki çok önemli çok iyi bir görsel olan tabak Her açıdan kötü yorum almaz fakat hem lezzet hem sunum kötüyse kapa dükkanı :)
Lezzet en başta gelir fakat görüntüsü kötü oaln bir yemeği içimiz alıp yiyemezseniz o yemek çok lezzetli olsada bir anlam ifade etmez
Her ikisi de ama şunu söyleyeyim ve tahminlerimin %95’i de tutuyor ☺️ Genelde görünüş olarak güzel görünen bir yemeği yediğimde o yemek güzel çıkıyor.
Bu soru olmamış şimdi bir şefin elinden hem sunum hem lezzet geçer birinin kaybı diğerininde kaybı demektir :)
Çikolata görünümlü bok mu yoksa bok tadında çikolata mı sorusu gibi. Sanırım ikisi arasında dengede olması daha önemli. çikolata görünümlü çikolata 😋
Görsellik onemli tabi ama daha önemlisi lezzet. Görsellik bir lokma alınca azaliyor fakat lezzet guzel olunca mutluluk her lokmada artiyor.
Görsellikmiş kurufasülye soğanın ne zamandan beri görselliği güzelmiş
ikisi bir arada olursa daha iyi olur tabiiki :) madem ki seçenekli soru; Elbette LEZZET..
Her ikisi çok önemli. Görseli iyi olmazsa yemek istemeyiz. Tadı güzel olmazsa görseli güzel olsada yemeyiz
Lezzet kadar görselde önemlidir :) Görüntüsünü beğenmediğin bir şeyi yemessin kimse yemez. :))
Sunım elbette önemli, ancak lezzetli olması sunum kadar önemli.
Önce görselliğe bakılır. Sonra tadına. Lakin tadı kötüyse ; görselliğinin bir önemi kalmaz.
İllaki lezzet.. ama iştah açan gorsellikte şart yani..
Şeklini şemalini beğenmediği şeyi kolay kolay yemez insan.
çok abartılı olmadan görsellik önemlidir.
En önemli payı lezzeti bana göre.
Efendi adam dünyanın en leziz ve en güzel yemeğini pişirse bile kadın ırkı yine beğenmez ama kötü çocuklar asi picler tabağa attırsa kadınlar tabağı yalaya yalaya hepsini yer...
Tadi daha onemlidir ama gorsellikte fena olmasa iyi olur
lezzet daha önemli tazsız tuzsuz bir yemek güzel görünmese de olur
İkisi de önemli. Bulamaç görüntülü bir yemeği yemek istemem.
Lezzet daha önemli ancak gözümu doyurmasi lazim önce yemek:)
Görsele kanarız zaten en başta, lezzet de bu yalanı onaylar...
Görseli güzel olunca o yemek ne kadar kötüde olsa yeniyor görsel her konuda önemli
Ben bu tarz sunumlar istemem ne öyle cocuga yedirir gibi😂 Lezzet daha önemli benim için
Yemün et
Lezzet tabikide gözüm mü doyacak karnım doyacak sonuçta
Lezzet önemli sonuçta çok güzel tablolarda var ama karın doyurmuyor 😂
Lezzeti daha önemli görüntü ardından yiyeceğim çünkü.. goruntu bir yere kadar
Görselinin göze hitap etmesi gerek ki insanın iştahı tkrr açılsın sonra tadı gelir
Lezzet bşde görselik lahmacun mesela hem lezetli hemde görsel olarak dünyanın en iyi yemeği
Lezzet görüntüsü güzel tadı kötü yemeği ne yapayım ben yemekle bakismiycam yiycem 😂😂
lezzetli oldukten sonra görsellik önemli degil.
hic tatmadigim bir sey ise görsellik de önemli
Görsellik kadar lezzet lezzet kadar görsellik önemli
İkisinde on verim ilk önce göze sonra mideye hitap etmeli
Lezzet onemli ama gorsel olarak ta iyi olursa cok daha istah kabartici olur
Lezzet tabi ketçaplı soğuk pilav ne kadar çirkin duruyor ama tadı mükemmel
Once gorsellik tabiki gozune hos gelecek ki yiyebilesin
İnsanlar kıyafetleriyle karşılanırlar, bilgileriyle ağırlanırlar, ahlaklarıyla uğurlanırlar. demişler. Yemekte görseliyle çeker lezzetiyle yedirir. :) Saçma sapn oldu ama anladınız siz onu. İkisi de lazım işte :)
Uygun şekilde olan görsellik yemekten başka birşeyi anımsatmasın
Yemeğin beni ye demesi lazım iştah açması lazım lezzette olduğu zaman tadından yenmez :)
İkiside önemli ama lezzet daha önemli.
Her ikisi, tıpkı ikili ilişki sorusuna verdiğim cevap gibi... Huy mu güzellik mi, ikisi de
Bir bayanın fiziğine mi bakarsın yoksa kalbi temiz olsun mu dersin?
Benim için lezzet çok önemli...😃
Gözümüz değil midemiz doyacak sonuçta o yüzden lezzeti önemli
Lezzeti önemli kokusu
Her ikisi de önemlidir. Ayrım yapamam...
dışarıda görsellık evde lezzet
Yemekte kokoreç önemlidir.
Yüzde 65 lezzet diyelim :)
kesinlikle ikisi de çok önemli bence
fizik kuralıdır, güzel olanın tadıda güzeldir.
Kesinlikle gorsellik 😍🐣
Valla işte bu açlık durumuma bağlı.
Lezzet önemli ama görselliğe de önem veririm
Her ikiside benim için önemli
Ben yemeğe kiyamam herhalde 😂
Görsellik anlıktur ancak tadı daha uzun sürer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar