Dönericide çalışan her gün döner pizzacıda çalışan her gün pizza mı yer?
Çocukluğumdan beri merak ederim, beni bir aydınlatın. :D
Çocukluğumdan beri merak ederim, beni bir aydınlatın. :D
bir lokantada yemek yerken yanımdaki masaya Burger King çalışanları geldi yemek yediler. Çekilmez be her gün aynı şeyler.
Ben çalıştığım yerin anlaşmalı olduğu yerden bile sıkılıp bazen cebimden paramla başka şeyler sipariş veriyorum.
ne işte çalıştığına bağlı , balık ekmek satan bir yer olursa her gün yerim bıkmam , karadeniz pidesi de aynı şekil , ama dönercide çalışsam en çok 3 gün yerim. 4. gün kesinlikle yemem.
Ben de çok düşünmüştüm kuzenim orda çalıştı 2-3 sene önce her gün artanları veriyolardı ama bir zaman sonra gına geliyo
Bence bir zaman sonra bıkar yiyemez.
Cevap
14Cevap
benim bir arkadaşım dominosta çalışıyordu gün bitiminde elde kalan pizza falan olursa ki her gün oluyo veriyolardı ve bizde yiyorduk ama gün içinde pizza yemek yasak
evet tabiki orda çalışanlara yemek serbest ben b izamanlar pizacıda çalıştığım zamanlar bedavadan pizza yerdim hey gidi günler hey
Merak ettiğim soru cevabı hakkında bir fikrim yok 😆
hayır ya alakası yok öyle olsa insan hayattan soğur
dominosu biliyorum pizza yiyorlar dönerciyi bilemem
hayıröylebir hüküm olacagını sanmam kişilerde ferdi ola bilir bence umumdaolmaz derim
hayır o işler oyle değil yemıyolar normal çorba falan yıyolarmış artarsa çıkıştan once yerler
Haha: ) evet ama bence hiç bıkmazlar sonuçta bu biri döner diğeri pizza off : )
Belki yer ama bir süre sonra kokusundan bile tiksinecek hale gelir bence.
popeyestan geçen yemek yiyordum oranın çalışanı masaya geçip popeyes menüsü yedi kokusundan sıkılır insan ya demek ki yiyorlar sdşlskd
Bende bu soruyu merak ederdim) ama her gün aynı şeyi yiyemezler diye düşünüyorum
Şirketler calısanlarına yeme hakkı tanıyor, ister yer ister paket yapıp evine götürür
dönerci de çalışan arada iskender de yiyebilir :D
Hayır, insan sıkılır bir yerden sonra :/
Onceden bakkallar cok sansli diye dusunuyordum
Kişiye göre değişir ama genel olarak durum öyle.
Hergün de aynı şey yenmez yani...
Hayır tabiki de normal ev yemekleri yiyorlar
Hayır.
#devilschild
evet..
ve bir süre sonra da bıkar :)
Hyr bikiyorlar yemiyolar
farklı şeyler yiyodurlar
Hayirr
Bende kafamda deli sorular dönüyo
Yok deyisik yemekler yerler
Her gün bulgur pilavı yenmez