Yeme & İçme Sabah sabah pizza yenir mi? birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Neli pizza seversiniz? Güncellemeler1 yıl Pizzaaa Sabah sabah pizza yenir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 1 yıl Yenir, zaten üstünde peynir, sosis, zeytin var. Altı da hamur. Kahvaltılık sayılır. :D 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Pizza poğaçalar oluyor, onlar yenir mesela. 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Valla harika olur ama yalnız yiyen yalnız ölür dostum bizede yolla 😂 0 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Verelmm Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Karışık severim. Bence yenir dünden kalan pizzalari cok yerdim kahvaltida🤣 sonucta sucuk kasar biber bence kahvalti ogunu 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 79 , eic 75% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye yenmesin kahvaltıda yenen her şey var bir reçel eksik. 0 0 Yorumla
летящийoрел Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Yenir. Adanalı olarak sabah kebap bile yemişliğim var 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 62% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 498 cevap paylaştı. Bol mantarlı pizzaya bayılırım. Sabah akşam farketmez her zaman yiyebilirim 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 13,4b cevap paylaştı. Tadına doyum olmaz gadası 0 0 Yorumla
Senyorbaran Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl 1 Büyük boy BBQ Tavuk yanına küçük boy ananaslı pizza kombosu kadar harika az şey gördüm 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karışık pizza severim 😋 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 37 , eic 82% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. yenir çiçeğim balık dışında her şey yenir 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yenir, yerim.Neli olduğu fark etmez. 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. yenir ya 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Yenür omega5 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. Evet yenir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yenir, zaten üstünde peynir, sosis, zeytin var. Altı da hamur. Kahvaltılık sayılır. :D
Pizza poğaçalar oluyor, onlar yenir mesela.
Valla harika olur ama yalnız yiyen yalnız ölür dostum bizede yolla 😂
Verelmm
Karışık severim. Bence yenir dünden kalan pizzalari cok yerdim kahvaltida🤣 sonucta sucuk kasar biber bence kahvalti ogunu
Niye yenmesin kahvaltıda yenen her şey var bir reçel eksik.
Yenir. Adanalı olarak sabah kebap bile yemişliğim var
Bol mantarlı pizzaya bayılırım. Sabah akşam farketmez her zaman yiyebilirim
Tadına doyum olmaz gadası
1 Büyük boy BBQ Tavuk yanına küçük boy ananaslı pizza kombosu kadar harika az şey gördüm
sabah pizza akşam burger ohh mis
yenir bence
peynirli pizza severim
Karışık pizza severim 😋
off canım çok istedii
yenir çiçeğim balık dışında her şey yenir
Yenir, yerim.
Neli olduğu fark etmez.
Ben yerim
Dostumla beraber evet
Ben yerim
yenir ya