Yeme & İçme Beslenme çantanızın olmazsa olmaz yiyeceği neydi? cnrche Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor O ilk okul zamanları vardı ya hani, boynumuza beslenme çantasını takıp gittiğimiz. Annemiz zorla çantayı verirdi. :)Beslenme çantanızın olmazsa olmaz yiyeceği neydi?Benim için sanırım mandalina. :) Beslenme çantanızın olmazsa olmaz yiyeceği neydi? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
btsarmy55 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl benim hiç olmadı hep dönemden döneme okul deyştiridim ve hepsindede yoktu o duyguyu tatmadı 1 0 Yorumla
Allizwell93 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Poğaça, meyve suyu ve mevsimine göre de meyve olurdu. Sererdim sırama ohh miss :) 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Beslenme çantamda özellikle sandviç, peynir ve köfte hiç eksik olmazdı ❤️ 0 0 Yorumla
thebestspeaker Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl peynir zeytin ekmek domates salata hatırlıyorum kaşar salam da oluyordu ekmek arası ama kokuyordu yaw😕 1 0 Yorumla
Bahtı_Kara Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Peynir 🧀 ben peynirciyim süt ve süt ürünleri hala çok tüketiyorum. 1 0 Yorumla
ponçik_tosbik Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl Sandviç elma bisküvi su matarası ilkokul çağlarında 😊 1 0 Yorumla
Luna_Diana Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl hamur işi. Çnkü normal kahvaltılıkları hiç yemiyodum. 1 0 Yorumla
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 693 cevap paylaştı. su, abur cubur, ya da tost.. çikolata türü şeyler. 1 0 Yorumla
Bhrcskn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 62% +1 yıl Iyyyy Muzlu süt 5 sene icirdiler ilkokulda ne muz yiyorum şimdi ne süt o derece midem bulanmis 1 0 Yorumla
bananickkalmadİ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Elma, patates kızartması beyaz peynir , poğaça , zeytin 1 0 Yorumla
BirAsenaa Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Meyvesuyu sut evde yapilmis tost elma kek biskuvi evde yapilmis pogaca borek simit link 1 0 Yorumla
Rêyrêk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yiyecek değil içecek götürürdüm o da meyve suyu olurdu 1 0 Yorumla
mozzafiato Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Beslenme çantam yoktu. Annem çalışıyodu. Harçlık veriyodu. 1 0 Yorumla
karameleek98 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl ben hiç beslenme çantası götürmedim okula yani tabi ben değil sadece tüm sınıf 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beslenme çantama annem yemek koymazdi öğle yemeğimiz vardı eve gelir yer giderdim 1 0 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Hiç beslenme götürmedim :/ 1 1 Yorumla cnrche +1 yıl Garip, hiç ama hiç mi? :D Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tek hatırladığım meyve suyu idi :D 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Patates kızartması#kskanbağışlıyor 1 0 Yorumla
renk9 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Meyve suyu 🍏🍒 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 958 cevap paylaştı. Süt grubu 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar