Patates kizartirken tavanın içi bu hale geldi. Köpükten patatesler görünmez oldu. Neden böyle köpürdü? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Patates bol nişastalıdır. Patatesleri dilimledikten sonra bol bol yıka, sonra kurula. Bir de yağın eski olmasın... Kızart , denemeye geleceğim :)
eski yağdır sebebi
Olabilir mi acaba 🤔 tavada yağ vardı zaten onun üzerine yağ ekleyip koydum
Nokta atış yaptın valla helal olsun. Öyledir muhakkak tavadaki yağ eskiydi zaten. Yesem bir zararı olur muydu
Ben böyle görünce korktum zaten yemedim başka tavada yaptım yeni yağ koydum böyle sorun olmadı. Çok teşekkür ederim
Iyi geceler 🙂
Rica ederim
Tavanin içinde deterjan kalıntısı kalmış olabilir mi
Deterjan değil de eski yağ vardı. Ondan olabilirmiş
Evde kalcan sen😂
Benlik durum değil çok güzel kizartirim ilk defa böyle oldu. Sonra başka tavada yaptım normaldi
Kızmadım güldüm aksine zaten kalıcam belli de patatesten sebep değil yani 😀
Oyle hissediyorum o ışığı göremiyorum
Cevap
10Cevap
İki gündür bende de aynı şey oluyor. Arkadaşlar normal yazmışlar ama ben kaç yıldır patates kızartıyorum böyle tencereyi aşıp taşan bir köpürme yaşamadım. Patatesler mi ilaçlı nedir. Devlet kontrol etmesi ya da açıklama yapması gerekir. Önemli bir mevzu. Bir zamanlar ıspanaklarda ilaç fazlalığından insanlar zehirlenmişti ama Haberlerde "insanlar ıspanağı koparırken yanındaki otu yemiştir yanlışlıkla" dendi. Hadi biri yedi diyelim hepsimi yanlış otu yedi? Zaten yurtdışından geri dönen sebzeleri biliyoruz. Herkes konuyu bilirse çabuk cevap buluruz.
İçinde eski yağ vardır birazda sulu kaldıysa köpürür
.. ve resmini çektin buraya koyup sorusunu sordun. Patateslerin o halde olması da heralde mantık olarak garipsenmemeli. Zanimca..
Ne yapacaktım acaba? Altını kapattım ve sordum. Ayrıca başka tavada yeniden yaptım
İlk defa karşılaştım, merak ettim şimdi.
Içinde eski yağ vardı. Ondan olabilirmiş
Yağ çok kızınca köpürür
Kötü patates.
Patatesten değil başka tavada yaptım normaldi
Tecrube zeytin yagiyla kizarttim dersin somdi
Yağ dan ve tava dan
sana cok sinirlenmiş
Suyunu saldı
Nişasta cosmuş
Susamis :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar