Yeme & İçme Canlı canlı ahtapot yemek ister misiniz? cnrche Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu yemeğin adı sannakji. Pişirmeye bile zahmet görmeden canlı canlı yenen ahtapotlar çeşitli sos ile harmanlanıp küçük çubuklara sarılarak spaghetti şeklinde yeniliyor.Peki siz canlı canlı ahtapot yemek ister misiniz? Canlı canlı ahtapot yemek ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ycnlm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Yenilecek okadar çok şey varken neden bu yaratığı yiyeyim ki? 1 0 Yorumla
kimdiobunu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl En saçma sorular caner kankamızda 💆 1 1 Yorumla cnrche +1 yıl Sensin saçma. :D Yorumla
MskvaOxorca Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Soruyu gördüğüm an suratındaki ifade değişti. Bu yorumu yazarken bile yüzümü ekşitmekten alamiyorum kendimi yaa insanlar ne iğrenç 🤢 1 0 Yorumla
Randomcukızhajajsjjw Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Evet ya bir videoda görmüştüm koreliler cok yiyormuş yanlış değilse. Hayatta yemem. One be pismisini yemuorim bunu mu yicem 😱😱😱😩 1 0 Yorumla
Sukaplumbağası Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Mide bulandırıcı olmasından ziyade bir hayvanı canlı canlı yemek nedir ya. Şahsen benim vicdanım elvermez ona... 1 0 Yorumla
gözlerimçölyağmuru Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Bu ahtopotların insanlardan çektiği zulüm bitmiyor yav 2 0 Yorumla
___GK___ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl Çiğ ve canlı hiçbir şeyi yemem. Gerçi ahtapotu pişmiş olarak da yemezdim. 1 0 Yorumla
Gamze_naz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Pişmiş olarak çok seviyorum ama Çiğ olarak asla yemem 1 0 Yorumla
_hill_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Tarkan - Ahtapot ilişkisi gibi bişey yaşamayalım sonra? 1 0 Yorumla
sinemclk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Iyyyy kalsın sağlıkçıyım da bu kadar midesiz değilim 😂😂😂 1 0 Yorumla
RuhEmici Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yurt dışına gittiğimde en değil ama yiyen olmuştu ve çok lezzetli olduğunu söylemişlerdi👑 1 0 Yorumla
a ponçikmom Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ahtapotu ızgarada pişmiş severim :) 1 0 Yorumla
gecenintonux Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Ben daha balık yiyemiyorum ahtapot nasıl yiyim :/ 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl kızartmasını yemiştim..birşey benzemiyordu :) 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Asla istemem 1 0 Yorumla
PsikolojikkDeli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 414 cevap paylaştı. Yemem :/ 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar