Yeni tatlara açığım, ne olsa yerim denerim merak ederim. Eğer bir gün yolum uzakdoğuya düşerse denemek istediğim yiyeceklerin arasında mangalda fare geliyor. Salyangoz yemiştim canlı canlı tadı hoştu, ama fare hiç denk gelmedi.. Yılan balığı da yedim oyşş.. Suşi hastasıyım sabah kahvaltı da bile suŞi yediğim oluyor.. Uzakdoğğuuuu..
Ben her eti yiyorum vallahi Dana Eti Kuzu Eti Koyun Eti At Eti Eşek Eti Yılan Eti Akrep Eti Fare Eti Deve Eti İnsan Eti Martı Eti Güvercin Eti Muhabbet Kuşu Eti Köpek Balığı Eti Ayı Eti Köpek Eti Kedi Eti Domuz Eti Panda Eti Kurbağa Eti Kaplumbağa Eti Aslan Eti Kaplan Eti Su Aygırı Eti Arı Eti Eşek Arısı Eti Ejderha Eti Dinozor Eti Karga Eti Boğa Eti Kirpi Eti Sinek Eti Zebra Eti Geyik Eti Zürafa Eti Yunus Eti Fil Eti Fok Eti Kaz Eti Ördek Eti Kuğu Eti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben yarasa çorbası denemek istiyorum
https://www.youtube.com/embed/dxRX1OtMXSMbir de geoduck
Çin de buluşalım seninle?
bana uyar valla
wuhanda görüşelim
Heyecanlandım reis, her şeyi deneyelim. Tayland’a gidek bide, kız görünümlüleri deneriz jsjsjjs
aman aman o olmaz işte :)
hiç işim olmaz ladyboylarla
Ben her eti yiyorum vallahi Dana Eti Kuzu Eti Koyun Eti At Eti Eşek Eti Yılan Eti Akrep Eti Fare Eti Deve Eti İnsan Eti Martı Eti Güvercin Eti Muhabbet Kuşu Eti Köpek Balığı Eti Ayı Eti Köpek Eti Kedi Eti Domuz Eti Panda Eti Kurbağa Eti Kaplumbağa Eti Aslan Eti Kaplan Eti Su Aygırı Eti Arı Eti Eşek Arısı Eti Ejderha Eti Dinozor Eti Karga Eti Boğa Eti Kirpi Eti Sinek Eti Zebra Eti Geyik Eti Zürafa Eti Yunus Eti Fil Eti Fok Eti Kaz Eti Ördek Eti Kuğu Eti
Kelle paça çorbası veya oğlak eti bile yiyemiyorum. Yanlızca bilindik dana, koyun ve tavuk eti yerim.
Ee napak
Of bu ne ya onları fırınlayacaksın akreple biraz da süt ile o zaman yumuşacık olur
Zevklerimi çalma tamam mı
Ayhh benden öğrenip millete anlatma 😡😡
Ya git bŞımdan mk
Okkby
Kremalı mantar soslu faree offf😍 en sevdiğim varoşlar bu ne a. M kk diyo
Bizi anlayamazlar zaten
Kremalı farelı yarasa çorbasını mutlaka denemelisin
Valla mı la var mı öyle bişi? Dün karidesli, yosunlu, midyeli, yılan balıklı çorba içtim güzeldi
Var mı ne demek bunun için evin bodrum katında kaçak fare ve yarasa besliyorum
Konum at yemem lazım acil
Yeni bir virüs mü çıkarmak amaç 😂😂
Firüs bize tız gelir vız gider yeğen, firüsten korksak domuz eti yemezdik
Yemedim ama merak ettim denerim bir gün 💃👍
Sana yok, küsüm.
Sende amma kinci cıktın ha
Asla
Ne peki?
Küsüm sana by.
Iyi be 🙄😏💃
Corona gelse senden gelir
Yoo domuz da yiyom ki ben
Yerim krdşm ed babanın öğrencileriyiz biz
Adamsın tek adamsın şu sitede mk
Sitenin mk sana bişey olmasın kral
Şu görüntüyü görmemiş olmak isterdim
Görme o zaman
Ece naber
Denemek istemem ama mecbur kalırsam mecbur yerim
Adamsın beeee
Teşekkür ederim kardeşim senin adamlığın o :D
Sen ye 2 güne ölme bende yerim ak
Her b0ku yiyom ölmüyom mk
Berbat
Teyzee duyuyon mu beniğğğ? Teyzeeeee!! kısır yapacaktın bana yapmadın, yok sana fare mare byy
Yaptım amcaaaaa gel ye amcaaaa su an evde varrrrr byy
Seni sevmiyorum hıhh byy
Bende seni hııhh byyy
Çok kötüsün he
Disslike
kötüsün dememiştim aslında iirençsin demiştim çevirmişler:d
Aa o zaman teşekkür ederim yavrukuş
İğrençsin birader.
Teşekkürler bebişim
Hayııırrr