Oo çalışmalara başlanmış 😄👌 ufak bir öneri daha vereyim, ispanyolca izlemek yerine ispanyolca altyazılı ingilizce bulabiliyorsan ingilizce, türkçe bulabiliyorsan türkçe ( fark etmez) dizi/filmler izle. Daha kolay ilerlersin. İnsan yeni bir dil öğrenirken günlük konuşma dilindeki o kelimeleri çözemeyebiliyor çünkü.
Ben film izlerken hatur hutur sesler çıkaran şeyleri yemeyi hiç sevmem. Sırf bu yüzden sinemaya eskisi kadar sık gitmiyorum. Ben genelde kahvemi alır izlerim. Ya da sütlü tatlılar falan yiyebilirim canım tatlı birşey çekiyorsa. Açsam eğer, yemeğimi bişeyler izleyerek yemeyi severim. Canım bişey istemiyor ama genelde. Sade olarak izliyorum. Tamamen odaklanarak ve zihnime işleyerek..
Genelde bir dili sevdiren o dilde gördüğün hikayeler oluyor zaten. Ben ingilizceye black mirrorla merak saldım. Lisedeyken son derece vasattı ingilizcem. Üniversiteye başladığım sene ilerledi.
Film izleme kararı aldığımda tabağı cips, kâseyi de kuru yemiş ile dolduruyorum. Ama ne yazık ki daha film başlamadan tabak da kâse de boş kalıyor. Filmin ilk 5 dakikasında bitiriyorum hemen. Döner ile ayranı aynı anda bitirmeyi becerdim ama cips ve kuru yemiş ile filmi aynı anda bitirmeyi bir türlü beceremedim. :/
images2cdn.sanalmarket.com.tr/.../...094_large.jpg Yalnız kalite iyice düşmüş. Resmen bu yaştan sonra piyasaki çikolatalı tatlılara alerjim çıktı. Pastanedeki çikolatalı tatlılar, ekler ve bu hazır pudingler yediğimde hapşırtıyor. O yüzden evde puding yapsam daha iyi. Çocukken yediğimde hiçbir şey olmazdı. Allah bilir içine ne koyuyorlar. *Gecen bol olsun.*
Yemek tercih ederim. ya da pringles, wafer master fındık kremalı, metro, topkek kakaolu, ya da normal izlemeyi tercih ederim. Çünkü film izlerken ani 1 catirdi sesi filmi duymama ve anlamama engel olabilir..
En İyi Cevaplar