Diziler & Filmler Film izlerken ne gibi atıştırmalıklar tercih edersiniz? __Burdartukyok__ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Çerez, patlamış mısır, kola, zeytin, peynir, bira, çikolata vesaire film izlerken neler yersiniz? Film izlerken ne gibi atıştırmalıklar tercih edersiniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Film izlerken sürekli bir şey atıştırmam, genellikle kahvem bana eşlik eder. Atıştırdığım zamanlar ise cips ilk tercihim oluyor. 1 0 Yorumla
Mavimils Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Patlamış mısırı çok seviyorum 🥰 onu kesinlikle tercih ediyorum 2 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cips çekirdek patlamış mısır falan olmazsa izleyemem :dd 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Çekirdek cips kola enerji içeceği kaju fıstık baharatlı atıştırmalıklar kısaca 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde bir şeyler yemem, film izlerken. Doğru izleyici olmak bunu gerektirir. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ağızda ses çıkaran şeyler olmuyor ya 😂 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kahve olsun sadece diğer türlü filmi anlamiyorum 1 0 Yorumla
Sananelaa22 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Cips kola çerez (eig yaparmısın xper kasıyorumda) 1 5 Yorumla __Burdartukyok__ +1 yıl Uzun bir şeyler yazarsanız bi bot 20 xper veriyor bilginiz olsun. Yorumla Sananelaa22 +1 yıl Ciddimisin Yorumla __Burdartukyok__ +1 yıl Evet soran kişi herhangi bir eig seçmez ise en uzun cevabı bi bot seçiyor eig olarak. Yorumla Sananelaa22 +1 yıl Sen yinede benim cvbımı eig seçermisin Yorumla __Burdartukyok__ +1 yıl Daha net bir şey gelmezse tabi Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Cips, kola, gofret, tuzlu fıstık bazen bira 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Film izlerken sürekli bir şey atıştırmam, genellikle kahvem bana eşlik eder. Atıştırdığım zamanlar ise cips ilk tercihim oluyor.
Patlamış mısırı çok seviyorum 🥰 onu kesinlikle tercih ediyorum
Cips çekirdek patlamış mısır falan olmazsa izleyemem :dd
Çekirdek cips kola enerji içeceği kaju fıstık baharatlı atıştırmalıklar kısaca
Cips iyi gidiyor.
Genelde bir şeyler yemem, film izlerken. Doğru izleyici olmak bunu gerektirir.
Cips fıstık çekirdek kola kahve
Patlamış mısır cips çikolata
Çay içmeyi tercih ediyorum
Sadece çay 😄 yoksa odaklanamıyorum
Ağızda ses çıkaran şeyler olmuyor ya 😂
Kahve olsun sadece diğer türlü filmi anlamiyorum
Cips kola çerez (eig yaparmısın xper kasıyorumda)
Uzun bir şeyler yazarsanız bi bot 20 xper veriyor bilginiz olsun.
Ciddimisin
Evet soran kişi herhangi bir eig seçmez ise en uzun cevabı bi bot seçiyor eig olarak.
Sen yinede benim cvbımı eig seçermisin
Daha net bir şey gelmezse tabi
Cips, kola, gofret, tuzlu fıstık bazen bira
Çekirdek
Patlamış mısır tekler
Cips kuru yemiş
Cips kola cerez