1 haftada 2 defadan fazla yemek sagliga zararlimidir sizce? Ben cok seviyorum özellikle sebze aromalisindan cips yiyecegime bunu yerim diyorum sizce cipsden dahami zararli yoksa aynimi 😂
Şu insant noodle lardan haftada nekadar yiyorsunuz?
1 hatada 2 defa yiyene helal olsun ben istesem 7 kere yerim :D Çok güzel..
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bencede guzel ama bir kac yerde okudum haftada 2 den fazla zararliymis diye ondan kendimi kisitliyorum okumadan önce hergün yerdim hemde bir tabaga 2 tane yapardim 😂
Ben de bir tabağa 2 kere yapıyorum haftada 1 veya 2 kez özellikle cuma alıyorum haftaiçi hep canım çekiyo ama zamanım olmuyor cuma ödül günüm oluyor ne zararı varmış ki? caponlar hep yiyor :D skjhskjs
off be çok da güzel neyse azaltırız nolacak ya :D bende her şeyin bağımlısı oluyorum bir ara pudingti bir ara cips buna da başladı artık sonum nereye belli değil :D tövbe ya
Valla yemek yapmaya üşendiğim anda bir koşu terlik eşorfman kombosu ile markete giderek o kutsal paketi alıyorum (2-3 tane tencerede ama 😁) sonra oturup tek başıma höpürdete höpürdete yiyiprum suyunu bile içiyorum 😁😁 en az 4-5 yiyorum haftada 😁
😂 ohayo bilmemde cok animeye baktim evet mangalarida baya okuyordum eskiden japonca dilini ögrenmistim o aralar oyle 😂 Korecedende sadece okuya biliyorum 😅
En İyi Cevaplar