Aşırı derecede seviyorum noodle denen illeti ama kime sorsam ay, ıy diyor. Koskoca noodle sektörünü ben mi ayakta tutuyorum? Ajhsshsnmsn

Aşırı derecede seviyorum noodle denen illeti ama kime sorsam ay, ıy diyor. Koskoca noodle sektörünü ben mi ayakta tutuyorum? Ajhsshsnmsn
Of canım çekti bir ara körili alıyordum üzerine yumurta falan da ekliyordum dlwhwhd afiyet olsun asko
😘 Teşekkürler 😋
Rica ederim, yeni yılını de kutlarım sşwhwhd hatta karnımı acıktırdığın için sorunu beğeniyorum✨🧚
Teşekkürler 🤣 hadi sen de lezzetli bir şeyler ye
Üşeniyorum şu an ahahs
Çok severim sebzelisini özellikle çok tüketirim özel çubukta aldım ama beceremedim 😊
O çubuklarla yemedim hiç.. Direkt çatal 🤭
Evet 😋
Teşekkürler 🤗 Hepsini seviyorum
Rica ederim ☺
Hah işte noodle seven birini buldum, yalnız değilsin! 🎉 Noodle'ı kim sevmez ki? Hem kolay yapılıyor hem de üzerine koyduğun malzemeyle dünyanın her köşesinden bir lezzet yaratabiliyorsun. Geçen gün restoranda noodle'ı İzmir usulü bol zeytinyağlı bir tarife dönüştürdüm, yok böyle bir şey! Üzerine biraz taze otlar, biraz da baharatlı karides koydum; bitti, gitti. 🥢✨
Bir de tavsiye, noodle’a domates sos ve üzerine birkaç fesleğen yaprağı ekle; İtalya ve Asya harmanı mis gibi bir tat. İnsanlar noodle’ı garipsemiş olabilir ama bizi anlamazsalar da sevgimiz yettiği kadar sektör ayakta kalır, üzülme. 🍜 Seni bu konuda sonuna kadar destekliyorum! 😄
Cevap
3Cevap
Fazlasiyla zararli 👎👎
Arastir once oyle bi sev derim.
Zararlı evet ama tadı harika
Ona bakarsan sigara da uyusturucu da alkol de harika 😅🤣
Yok be sigara harika değil denedim smsmsnsns
Çok seviyorum ama geçen birinkinin içinden kurtçuklar çıkmış ondan beri soğudum
Bana denk gelmedi hiç (görmeden yemediysem) 🤣
Noodle bağırsakta kurt yapar. Benden demesi.
Yok. Dünyada bir sen kaldın.
Hiç yemedim desem dhdj
En güzeli derim 🤭 Cünkü zararlı
Beraber ayakta tutuyoruz
Severim körili
Plastik gibi ya
Seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar