Yeme & İçme Ağlayan kekim nasıl olmuş bebəm?😮? kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Beğenmedim diyenin evine molotof atarım, ona göre he.😈Süsleme işinden anlamıyor olabilirim. Amaan süslemesi de eksik olsun.Kek dediğin ağlar mı be? Ama ağlıyormuş işte.😮@HomoLudens İsmini yazıp öyle yiyecektim ama üşendim aşkım.:p😄 Ağlayan kekim nasıl olmuş bebəm?😮? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Sen ağlama kekim dayanamam :(https://www.youtube.com/watch?v=nQXHwuQdArMAma sen ağlarsan yeriz kihttps://www.youtube.com/watch?v=a2tFcIKoZwo 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ağlama göz bebeğim sana kıyamam.🎶🎶 Yorumla
Şekergibiçocuk Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Denemeden bilemem ama iyi duruyor hani 🙄 0 17 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Senin yerine denedim, ben yaptım diye söylemiyorum ama fena değil.😅😄 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl Damak tadlarımız da ortak mıdır? Burada da haklı olabilir misin? 🤔 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Her zaman haklıyım ben.😈😄 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl galeri14.uludagsozluk.com/.../...lacak_1350277.gif Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yaa😣😄 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl Haha biliyorum bu çok gıcık oldu tamam bu seferlikte haklı ol. Sjfg 😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sen de haklısın.🐞😄 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl Evet, teşekkürler 😂 🐞 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bak ya, estağfurullah da demiyor.😈🐞 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl Doğruluğu kesinleşmiş yargıları mı tartışalım şimdi 😂🐞 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Tartışmayalım istersen Fatih.😡😄 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl Bilmem tartışmayalım mı? :D Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Tartışalım mı?😄 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl Tartışabilir miyiz? :D Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bugün tartışmayalım.😄Uyuyacağım birazdan. Gözlerim hafiften kayıyor.😄 Yorumla Şekergibiçocuk +1 yıl Peki iyi geceler sana :D Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler.😄 Yorumla
_Rüyamm_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Güzel görünüyor ellerine sağlık 🤭🤭 0 1 Yorumla _Rüyamm_ +1 yıl Teşekkürler 🤭😂 Yorumla
HomoLudens Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl Gece gece canımı çektirdin. 😣😄Bana yaptın biliyorum. 😪 Afiyet olsun ve eline sağlık aşkım ❤😄 0 16 Yorumla HomoLudens +1 yıl Güzel olmuş demeyi unutmuşum 😅😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ayy özür dilerim.😦😄Evet nasıl da biliyor.😍Ve teşekkürler.❤ Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Az kalsın evine molotof atmaya gelecektim.😣😄 Yorumla HomoLudens +1 yıl Molotof niye ya 😣😄 Yorumla HomoLudens +1 yıl Keki atsan yeterli 😪 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Beğenmedim diceksin sandım. Son anda kurtardın.😄Ayy kendim gelsem olmaz mı?😪 Yorumla HomoLudens +1 yıl Sen yaparsın da beğenmez miyim 😍😄Kendini de getir 😪 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ayy galiba çok seviyorum seni.😍😍 Yorumla HomoLudens +1 yıl Galiba deme artık 😣😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahah😅10 aydır hep galiba diyorum.1 yıl olsun o galibayı silerim.:p Yorumla HomoLudens +1 yıl 1 yıl olmasına az kaldı sayılır 😋 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet,14 Şubat .Şaka gibi bir gün.😮Ama iyi denk getirtmişiz, benim tek aşkım sen olduğun için senin sevgililer gününü kutlayacağım.😍😄Ya da kutlamasam da olur, biliyorsun zaten.😛 Yorumla HomoLudens +1 yıl Kutla 😣😄 cidden güzel denk gelmiş 😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Beraber bir 6 yıl geçirelim sonra seni boşayıp başkasını alırım.😷😄 Yorumla HomoLudens +1 yıl Tüü sana 😣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Tüüüüüü 😗💦💦bana.😣😄 Yorumla
BirTutamAşkk Takip Et Master Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Ağlayan kek'in üzerine krem şanti de koyulmuyor muydu ya? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum 😕 0 19 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yoo, hiç koyulduğunu görmedim.😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl https://youtu.be/XC-P03YNBeY Bu ne o zaman? 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İlk defa görüyorum.😮😮😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Bende senin yapmış olduğun keki ilk defa görüyorum 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl -de ayrı aşkım.😅😄Eskiden çok yapıyordum ama bırakmıştım yapmayı. Şimdi yine başladım biraz.😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Başladı yine 😄Ben hiç yapmadım ben bunu valla. Bir ara bende denesem iyi olur gibi. Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hiç mi?😮😮 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Hiç 😕Tarifini öbür taraftan atarsın bana 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aa😮 atarım tabii ki.😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Seneye atarım😅😄Yok olmadı bu espiri.😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Sağol aşkım 😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Hayattan soğuttun beni şu an 😣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Niye ki?😥 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl O nasıl bir espiri öyle 😣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haha😅😅Seneye görüşürüz espirisiyle karıştırdım.😥 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Bir daha karıştırma 😣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ben de soğudum hayattan şu an.😣😥 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Tahmin ederim 😣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Off ya.😣😥 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. O kadar insan agliyorken aglayan kek yapmanin sirasi mi? Kekler aglamasin en azindan... 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haklısın.😅 Yorumla
Hayalperestpiyonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Aglayan pasta duydum da kek duymamistim 😃 eline saglik 0 0 Yorumla
Cawxezal Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Coxx xos olmusss adres verr vllahi sekerim dusmustu zatani 0 0 Yorumla
Aybükem78 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 60% +1 yıl Ellerine sağlık , afiyet olsun.. 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler bebəm.🐞❤ Yorumla
FirstlyLis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Bu ıslak kek aglayan pasta böyle olmuyor bebem 😄 0 4 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Her ne zıkkımsa.😅😄 Yorumla FirstlyLis +1 yıl Ama güzel gözüküyor genede 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler.😄 Yorumla FirstlyLis +1 yıl ❤🙏👑 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Çikolata sosu niye akmıyo :D 0 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Çok sos sevmiyorum.😄 Yorumla püskevitçay +1 yıl eline sağlık :) Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler.🐞 Yorumla
bykamaimasen Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl o kek gibi ağlarsam beni de yer misin 🙄 0 4 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İnsan eti yemem.🐞😄 Yorumla bykamaimasen +1 yıl kafamı çikolataya batırırım 🙄 yine de yemez misin :| Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hayır.😄 Yorumla bykamaimasen +1 yıl peki :( Yorumla
alihaydarcem Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 46% +1 yıl güzel olmuş, fazla ağlamadan gönder yiyelim. 0 0 Yorumla
cigkoftelahmacunn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ben daha güzel yapıyorum😏 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olabilir.😄 Yorumla cigkoftelahmacunn +1 yıl Seninki de çok güzel olmuş ama ellerine sağlık canım çekti bak😘 Yorumla
alonesocial Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl afedersin gülen kek tarifide varmıdır sizde 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olmaz mı?:p😄 Yorumla alonesocial +1 yıl beklemedeyim bu çok acıklı olmuş güleninden bir parça varsa aliyim :) Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. İsmi garip, görüntüsü güzel ve tadı muamma. 0 0 Yorumla
Jelibonnnnnnnn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl ağlamıyo seninkisi 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Fazla ağlatmak istemedim, günah.🐞😄 Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Bu kek ağlamıyor ki? 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Az ağlıyor, fazla ağlatmayayım dedim.😅😄 Yorumla
DahaDünGibi_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 506 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
OkuyanDüşünür Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Kotu kabarmamis 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haklısın, teşekkürler görüş için.🐞 Yorumla OkuyanDüşünür +1 yıl Rica ederim Yorumla
En İyi Cevaplar