Evinizde altın günü olsa ve arkadaşlarını, komşular toplansa onlara nasıl bir menü oluşturursunuz, neler hazırlarsınız? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bir araya gelmek icin isin icinde para altin olmasi gereken bir toplulukta, yani birbirine arkadasca dostca degilde para gozuyle bakan bir toplulukta bende maliyeti onemser, onlara ancak çubuk kraker ikram ederdim yanina da en fazla a101 gazozundan bir bardak gazoz verirdim.
Patates saltasi basta olmak uzere kisir kek icecek fanta tercih ederim yaprak salmasiz olmaz cayimda demli olur kuruyemiste bulundururum
Zeytin yağli yaprak sarmasi, elmali turta, rus salatasi, mercimek koftesi, sigara boregi, peynirli poğaça, saray lokumu, birde kostebek pasta ha bide ekler..😃😃
Yaş pasta , elmalı kurabiye , kısır , un kurabiyesi , mozaik kek , peynirli börek, Rus salatası yeterli diye düşünüyorum 😂
Cevap
27Cevap
Yaprak sarma , dolma , mercimekli köfte , patates salatası , havuç salatası , amerikan salatası , brokoli zeytin yağlısı , patlıcan biber zeytinyağlısı , turşu , börek , kek , kurabiye , kuruyemiş ve meyve..
Ispanakli ve pastirmali kaşar peynirli börek. bryaz peynirli pofuduk pogaca. Patates salatası limonlu pul biberli. Limonlu Cheese cake ya da cikolatali pasta ya da profiterol. Tarcinli findikli kurabiyeee..
Karnim acikti
1) Zeytinyağlı, kuş üzümlü ve çam fıstıklı yaprak sarma :)
2) Kısır
3) Patates Salatası
4) Makarna Salatası
5) Rus Salatası
6) Sigara Böreği
7) Mozaik Kek
Kuşkusuz çay :)
*Gecen bol olsun.*
Zeytinyağlılar (pilaki üzüm sarması vb)
Börek 2-3 çeşit (sigara, su böreği)
Poğaça (patates peynirli)
Tatlı (puding, ve şerbetli tatlı)
Kim ne isterse yesin çeşitlerim bol olurdu
Bana göre şeyler değil ancak annemlerin gününden biliyorum. Demlik demlik çaylar, kek çeşitleri, kurabiye çeşitleri, kısır, garnitürlü mantı, poğaça klasik ve vazgeçilmezlerdendir.
Sarma mücver sigara böreği su böreği patates salatasi şehriye salatasi kısır olmazsa olmazimiz tabi mercimek köftesi ağlayan kek elmali turta ben bunlari yapardim
Şırdan servis ederdim. :):
www.pusulahaber.com.tr/d/other/sirdan-nedir-2.jpg
Mutlaka sarma olurdu , su böreği , makarna salatası ya da kısır , tabi kii ıslak kek kurabiye filan...
Kısır olmazsa olmaz sonracigima börek ve baklava mutlaka olmalı. Tamam arkadaslarim yicekte bende yicem yani sevdiğim şeyler olmalı :D
Klasik şeyler olmazdı kesin mutlaka balık olurdu bir kere hatta mangal yapardım misafirlere hem daha lezzetli hem de sağlıklı olurdu..
Hepsi birşey yapıp getirsin ben evimi acmisim onlara o naylon çoraplar ne kadar kötü kokuyor biliyor musun sen :D
*Musmutlu Gecelerin Olsun
Kısır. yaprak sarma. sigara böreği. bu 3ü halay başı zaten 😄😄 memnunun geri kalanı tamamen meziyetine kalmış
Biber dolmasi.. yaprak sarma.. kisir.. tarcinli cevizli elmali kek.. sigara boregi... peynirli pogaca.. pasta...
Gül böreği, fırında kaşarlı patates püresi, makarna salatası, kısır, elmalı turta, rum tatlısı ya da meyveli pasta
Huuhhhu gözümün önünde acaip bir masa canlandı çok şey yaparmışım
Zeytin yagli dolma
Kisir
Pogaca
Patates salatasi
Irmik tatlisi
Cheesecake
Rus salatasi
Annemin değişmez menusu: Kısır, börek, makarna salatası, un kurabiyesi, kek, patates salatası vs
Zeytinyağlı yaprak sarması, paçanga böreği, kısır, brownie, açma 😊
Resimdeki fazlasiyla iddiali sanirim boyle bir sey yapardim bende
Lahmacun ve çiğ köfte hazırlardım.
Onlardan çok yerdim, olurdu biterdi. :D
Şu soruyu ben sorsam bir tane cvp yazılmaz fenomen olunca böylr oluyo demek ki 😀
Kısır , tirileçe , sigara böğreki , rus salatası , ağlayan kek
Kısır olsun iki çeşit börek olsun sarma olsun hazır kurabiyelerden olsun bir çeşit de tatlı olsun
Poğaça , yaprak sarma, ıslak kek , patates salatası çay.
Çorba sarma karışık böyle patlıcanlı felan sonra mücver yapardım salata ortaya tatlı olarak sufle
Kısır olmazsa olmazlardan
Digerlerine bakardım sonra biseler yapardik
Börek, mercimek köftesi, sarma, brownie kurabiye ve poğaça ya da herhangi bir tuzlu kurabiye
Kısır ve patates salatası da olabilir benim elim bol olduğu için yaparım da yaparım 😄
Kısır su böreği meyveli yaş pasta un kurabiyesi çay patates salatası ya da Rus salatası alllaaaaaahhhhhhhhh 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Pasta, sütlü tatlı, tuzlu kurabiye, çikolatalı kurabiye, yoğurtlu salata, patatesli börek, açma, kuru biber dolması, mercimekli kısır
Krem karamel, kaymaklı ekmek kadayıfı, tiramusu, tavuk salatası, sultan reşat, şakşuka, cevizli kabak ezme, havuçlu patatesli salata, avcı böreği, minik pizzalar, açma..
Kısır, yaprak sarma, peynirli börek, kek, poğaça ve mozaik pasta bizimkiler bunları yapıyor
Kısır, peynirli börek, patates salatası, tuzlu kurabiye, ıslak kurabiye ve alman pastası
Yaprak sarma, kısır, elmalı pasta, kıymalı börek ve köstebek pasta. Daha da doymayanın öküzü ölmüş demektir😏
Makarna, Kısır, Çorba, Salçalı Makarna, Ekmek, Su :)
kısır sarma patates salatası börek makarna salatası browni kurabiye çay
Kek poğaça yaprak sarma dolma ekler tatlı çeşitleri
Kakaolu kek, muzlu pasta, kısır, sigara böreği, tatlı-tuzlu kurabiye ve yaprak sarması.
Ispanaklı börek mozaik kek patates salatası kısır tarçınlı kurabiye peynirli poğaça çay
Altinbaş raki roka mezgit acuka haydari pilaki fasil ekibide benden a. k😂
Sarma, mercimek koftesi, kek, şu böreği, kadayifli muhallebi
Sağlıklı şeyler hazırlarım ben. Asla hamur işi olmayacak
O an karar verebilirim; dolapta ne var ne yok felan bilmem gerekli.
Sanırım her sey sebzeli olurdu
Mozaik pasta 😂 olamazsa olmaz
Oooo neler neler 😂 hele bide yeni gelinsen 😂
Bizde altin gununde lahmacun soyluyolar
Kısır, poğaça, kek, börek falan 😂
Borek, kisir, salata tatli olarak tiramisu
Kek, kısır , börek , Sarma ve patates salatası
Kesinlikle Çiğköfte ♥
Kısır gara böreği çikolatali kek kurabiye çay 😂😂
Kisir kek rus salatasi pohaca yapardim
Kisir sarma pogaca 😃
Mercimek çorbası