Bu akşam evde kimse yok alışverişe gittim de, tavuk sote yapayım dedim. :D :D Önereceğiniz ince bir detay, püf noktası var mı bu yemeğin :P

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Once tavugu ya da eti hafif kavur kivama gelsin biraz ardina sogan, biber (kapya biber ya da yesil) ya da sarmisak, biber ekle istersen 3 unu mix de edebilirsin guzelce pisimie yakin tuzunu, hafif karabiberini istege bagli kekik ve biberini at iyici kavur etin rengininin dondugunu ve sebzelerin pistigini fark edince pismistir tavayi yakma yakarim diyorsan cok hafif su ekleyebilirsin. YANINDA yogurt ya da salata yap olmadi bimden hazir al :D
Yaptim yaptım eyvallah dostun tavsiyen için :)
Rica ederim dostum aslinda birkac seyi eksik yazdim aceleden ama yapmissin zaten umarim lezettli olmustur:)
Olsun dostum, lezzetli oldu. Teşekkür ederim. :)
yagi dok hafif isinsin sonra biberi kat o hafif pisince tavugu at tavuk pismeye yaklaşınca domatesi ekle sonra biber kekik tuzu felan ekle
Teşekkür ederim, tavsiyen için :)
bisey degil su da ekleyebilirsin istersen 😊
sağol eig icin 😊
Soğanları ince ince doğradık yağa attık pembeleşene kadar kavurduk sonra biberlerin ekleyip kavurduk sonra rendelenmiş domateslerimizi attık en son tavuk bu kadar işte bana kalırsa köri soslu yap daha güzel oluyor tavukları kızart sonra bir kapta süt ve köri sosunu ve unu kısık ateşte pişir tavuk ile karıştır tuzlarını eklemeyi unutma tercihin beşamel soslu tavuk tabiki ama
İşte gerçek ev hanımı :D
Teşekkür ederim, tavsiyeleriniz için dikkat edeceğim. :)
Rica ederim her zaman :)
:) :)
Soğan ve biberi ilk önce baya kavur.
Çok teşekkür ederim, önerin için :)
Biraz öyle oldu ama tam tadında oldu :) Güzel yaptığımı düşünüyorum. Yakın zamanda tekrar yapabilirim buna dikkat ederim. :)
Güzel söyledin :)
Cevap
6Cevap
Babam mutfak işlerinden nefret eder, mutfakta tek yaptığı şey tavuk sote. O da efsane olur. Annem kaç kere denemesine rağmen babam kadar güzel yapamadı. Baharatı bol koyuyorum diyor ama bilemiyorum.
Tavsiyen için teşekkür ederim. :) Valla şükür yemek yapma konusunda genişim ya çoğu yemeği yaparım :)
Hepsini koy bir anda tava tencereye neyse, kardeş kardeş olsunlar 😂😂
ahhahaah :D Peki teşekkürler :)
😂😂 ricaa 😂
Tavayı yağ koymadan önce ısıt daha sonra sıcak tavaya yağ dök zaten tava sıcak olduğu için kızmasını beklemeden atıcağın malzemeyi at
Yardımınız için teşekkür ederim. Öyle yaparım. :)
Oldukça bilgilisin. Çok teşekkür ederim :)
Sogani kavur dogradigin tavuklari at icine ustunede domatesleri koy kavur. püf noktayi napican. olay bundan ibaret😀
Yaaa öyle deme :D varmış ben öyle duydum :P
Kori diye bir baharat en puh nokta bence bide kapak kapali cok harli olmayan ates
Bir daha ki ne onuda eksik etmem :) Tavsiyeniz icin teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim :)
Kesinlikle kekik kullan tavukları eklediğinde.
Afiyet olsun
#KeyifliPaylasimlar
Teşekkür ederim, öyle yapacağım. :)
Rica ederim
Tavukları iyice kavur sularını salsınlar. Yumuşacık olur. Sebzeleri daha sonradan koy.
Önerin için teşekkürler, dikkat ediceğim :)
köri ve diğer baharatları koymayı unutma lezzet veriyor.. tavuğuda az süt içind beklet
Çok teşekkür ederim, buna dikkat edeceğim :)
tavsiyem olabildiğince orta karar katman tüm tarif malzemelerini baharatta tat verir
Önerin için teşekkür ederim. :)
Önerim yok, afiyet olsun kardeşim. 😊
Eywallah abim :)
Tavuk eti iyi piştiğine emin ol
Eyvallah dostum, dikkat edicem sağolasın :)
Ricalar 😀
Ben yapınca çorba gibi oluyo
Neden kardeşim :D
Su falan konuluyo yoksa dibine yapışıp kömür oluyo
Ah kardeşim ya :D bizim burda olsaydın öğretirdim sana :)
önce tavuk olduğuna emin olcaz
yapılışını bilmiyorum üzgünüm
Git hazır al
Tavuğu iyi pişir😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar