AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Buyurun
Mıhlama mı oooooo
@deliddda kuymak diyoruz biz
Mıhlama değil onun ismi mUhlama U ile 😡
muhteremlegeziye.blogspot.com.tr/.../...frasi.html
Seninki de c (a) linti
@Okeyindörtlüsü anlayamadım?
@eflatunmavii ye dedim yemek resmi baskasina ait linki attim
@Okeyindörtlüsü yemegi bile tanimis :) guzel tesbit
@Okeyindörtlüsü helal olsun , yuh yani bu işte bile sahtecilik yapıyorlar pess
Böyle sa laklarda var
İyi g. t olmustur bu haaa
Ulan güzel kardeşim (pek kibarım) olanı vaarrr olmayanı var. Saf mısınız nesiniz? Millet bilimsel makale yarışması yapar uzaya çıkar, bunlar tırşık yarışması yapıyor. Te allahım ya!!!
Yonetim uyeleri resmen gorgusuzluk konusunda yarismaya davet ediyor. Insan yedigini ictigini ulu orta paylasir mi? Rezalet.
rezalet olan sensin
sıralamaya giremen diye zoruna gidiyor de mi
evet
100 yaşına gelmişsin hala kıskançlık besliyon
Cehennemi dolduracak insan lazım.
cennet varken cehenneme mi gitmeye niyet ettin
Yumak görüşlerimin altında vızıldama. Sevmiyorum.
yumak ben arı değim ki nasıl vızıldayım
Buraya atmaya gerek yok yiyen var yiyemeyen var sonuçta ayıp..
Kesinlikle
Cok Kapismali bir Yarisma olacagini sanmiyorum simdiki kizlarin yemek yapabilecegini zaten hic dusunmuyorum Anca anneleri felan yaparsa ben yaptim diyebilme ihtimalinide goz onune almak gerekir bence
lahana dolması tandırda pişmiş arasında yazsız löp etle birlikte yanına yayık ayran ben kazanırım ya
https://i.hizliresim.com/LnB5PG.jpg işte benim yemeğim. tandır dolması etli , kayısı hoşafı, tandır ekmeği, yayık ayranı Bitlis'den
ohh lavaşşş
sonuç ne oldu 1 gün de geçti üzerinden
zaten Bayrami kutlamaktan herzaman seref duyduk biri 30 agustos biri kurban bayramimiz daha bir turk musluman ne isterki boyle bir takvime kimse sahib olamaz
Hile yapanlar olabilir bilemezsiniz ki haksızlık olur mesela annesine yaptırırlar
Elmalı pastalarım hazır kii 😊
Mide bulandırıcı
@Maco_erkek_1905 sen yapta gorelim
@Mutsuzlugunsonu herşeye karışma
@Maco_erkek_1905 aynen katılıyorum.
@krantz bunu evlenince kocanın önüne koysan adam boşar seni.
Eline saglik guzel gorunuyor
İşin içine et girerse elime su dökemezsiniz.
Hiç demiyorlar ks olarak bir bayram sofrası kurup hep beraber bir anımız olsun diye hep bizim soframızda gözünüz 😂😂😂
Buda benden :)
Ciğer mi? Çok severim
mmmm cok lezzetli Canim cekti... Alsammiki bugün :)
Of naptın😂
acıktırdınız be
Kiza eksi verirken elleriniz titremedi mi be😂
Bu da benden 😂
Ayy canım çekti yaa :(
Olsada yesek bol sarımsaklı off
bari yogurtlanmis halinide koysaydin ya
@Cikolatakahve1 walla yapım aşamasında çektim yeme aşaması saniyelik oldu çekemedim hemen tukeniyo bizde 😂
haha bu yenmezmi :D
Bayram sofrasi olmasaa paylasalim piknik soframizi
Et yemediğim için tost yapayım dedim durum vahim resmini bile atamayacak kadar kötü oldu bir kaşarlı tost nasıl bu kadar iğrenç olur adlı çalışmamdı kendileri
Fotoğraf yarışmasını kim kazandı daha o bile belli değil
www.kizlarsoruyor.com/.../a99202-mutluluk-objektiflere-yansidi-en-anlamli-kareler-jurimizin-oylariyla
Teşekkürler
Vallahi ben paylasmam zira bayram da tek basimayim, buyuk ihtimal misir gevregi yiyecegim 😐
Aa bizim yemekler cok daha agir ve zahmet isteyen yemeklerdi ve sirf bu yuzden annem bir gun onceden hazirlamaya baslamisti :D
https://i.hizliresim.com/ERX7mZ.jpg en orjinalinden az ve öz :) bayram kahvaltısı geleneksel :)
Kahvaltıya pilav falan olur mu yoksa akşam yemeği mi bu :D
@Nobilium eskiden köylerde bayram şekeri yerine yemek verilirdi sabah kahvaltıda kuru fasulye Pilav et olur bayramlaşmaya gelen sofraya oturur yer kalkar akşama kadar sofra yerde olur. Kendimi bildim bileli devam ettiririm bu geleneği her bayram sabahı kahvaltıda et pilav kuru fasulye yerim :) bu resimde kurban Bayramı'nın sabahı saat 8 de :)
Şaşırdım peki iyiymiş :D
@Nobilium peki :)
şimdiden herkese başarılar :) benim hiç alanım değil. başkasının hazırladığıyla da katılarak haksızlık yapmak istemem :) iyi bayramlar.
İyi bayramlar Ks! Katılanlara başarılarda benim canım şimdi fasulye çekti olacak iş mi el insaf yani :(
Bayram sofrası yarıştırmak yerine fakir ve açları o sofraya alsak?
Ama göze sokmadan ezmeden
Hayrlı Bayram'lar
şimdiden bütün yarışmacılara başarılar dilerim o yemekleri güzelce yemeleri dileyiyle :)
Yav sabahtan beri anasayfamda. Fasulye de sevmem bari bir kebap falan olsa kurban bayramı bu 😅😅
Bayram kutlamiyoruz pek. Dini ya da milli bayramlari cogunlukla es geceriz. Kanli ya cogu bayram.
internetten fotoğraf indirip paylaşın bunudamı ben söyliyim :D
iste yaziyi okumayan belli oluyor :D
aynen sen böyle diyince yarısını okudum 😂yanlia anlamisim 😂😂
ahaha olabilir ya insanlik hali :D
Şu an hazır sade dondurmanın üstüne çikolata kırıp yiyorum. Ev kadınlığı seviyem
Baklavanın tadını nasıl anlatabilirim ki size 🙁😁😁
bayramda en güzel yemek mangaldır. mangal olunca diğer yemekler solda sıfır kalır.
Sanmıyorum katılmıycam. Canı çekenler olur. Sonuçta göz hakkı diye bur şey var😑😑
yonetim bana önce yardımcı olmak ıstermisin. yaşım yanlış ve bana gelen bıtın özel msaj ları göremiyorum. önce bunu caresını bulalım lütfen
ben bu konu da iddialı değilimdir ama bu tür şeylere de önyargılı olmadığımdan karşı değilimdir. ben de şimdiden herkese keyifli bayramlar dilerim.
Ah ah yapmak isterdim fakat Annemden gizli sakli işler yapmam ben 😏
Bu nasıl photoshop @KızlarSoruyor gözlerim kanıyor amplemi eklemiş tabağa hele şu na bak hele
Ben hazırlarsam bayram değilde cenaze gününe döner ev :D :D
en fazla kebap yapacağız ama merak ettim yine ne olur?
Buradaki çoğu üye annesinin hazırladığı sofranın fotoğrafını çekmiştir bence :D
Dünyada açlıktan ölen insanlar varken israf ettiklerimizden hesaba çekilmesek bari
Umarım bu sefer gerçekten hak eden kazanır başarılar millet
En güzel falan yapamam ama yemek yapabiliyorum çoğu yemeği aç kalmayacak şekilde yapabiliyorum 😂
Buradan seç beğen al yapacaksın hoşuna giden yemeğin sahibine söyle akşama istemeye git 😁
Aklıma iyi bir fikir geldi de yapabilirmiyim hiç bir fikrim yok valla :D
İşler kesat sanırim. Gecen sefer tatliya para ödülü vardı.
Şimdi hediye ceki.. asdfg
Gereksiz bayram.. onun yerine bir barınağa yem alin..
En güzel sofrayı hazırlamada her zaman iddaalı olmuşumdur fakat paylaşım yaparak kimsenin vebaline girermem değerli admin iyi bayramlar
Yanında turşu ve acı biber de oldu mu tadından yenmez :)
Katılmayı düşünüyorum
Kavurma ve pilav yapacağım. Ayriyeten künefe ✌
ya şimdi yaparımda direk 1. seçiliceği için başkalarının hakkını yemryim dedim 😏😅
Yediği yemeği paylaşmak kadar budalaça başka birşey yoktur sanırım. Bir de bunun yarışmasını yapıyorsunuz.
Canım o kurufasulye tabağındaki KizlarSoruyor yazısını kurufasulyeyi görünce kızlar osss,, turuyor diye okudum:)
valla ben güzel bir acı pul biber yanında kuru fasulyeyi hiçbirşeye değişmem
Ben sofrayı kurmayı bilmem de iyi , güzel yemek yerim :) :D
Kaldırın artık şu kuru fasulyeyi as erdirttiniz ya bugünden beri
Başkalarına şans tanıyıp katılmayacağım. Onlar kazansın üzülmesinler
Ben olsam katılmam beyler bayanlar. Ben kazanocak zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim😃
yemek yapmaktan pek anlamamda iyi derecede mangal yaptığım söylenir.. ve çayı iyi demlerim
Şimdi size burdaa becerikliliğimi, hamaratlılığımı göstermek isterdim ama neyse. d
Ben hazırlamam yemek yapmayı sevmiyorum bu arada seni de hiç sevmiyorum @kızlarsoruyor
Yediğim yemeğin fotoğrafını paylaşacak değilim.
valla çok severim yemek yapmayı çokta güzel yaparım hem göze hem damağa hitap ederim ama vaktim olur mu bilmiyorum