"Bayram sofrasını en güzel ben hazırlarım" diyorsan, yarışmamıza katılıp gözümüze bayram ettirmeye ne dersin?

Hepimizi sardı tatlı bir bayram telaşı. Evlerimiz kaymak gibi gıcır, sofralarımız göz alıcı olsun diye koşturuyoruz. Mutfak kültürü muazzam olan ülkemizin, birbirinden güzel yemeklerini döktürmeye başladık bile. Malum, bizim için önce göze, sonra mideye hitap etmeli yaptığımız her şey. Bu yüzden Kurban Bayramı'nda en muazzam sofraları arıyoruz. Bu konuda iddialıysan, sofra hazırlamanın bir "Sanat" olduğunu düşünüyorsan bizimle paylaşmak ister misin? :) Bayram sofranın fotoğrafını çek, bizden sürpriz hediye çeki kazan. :)
"Bayram sofrasını en güzel ben hazırlarım" diyorsan, yarışmamıza katılıp gözümüze bayram ettirmeye ne dersin?
Kendine ve sofrana güveniyorsan yarışma detaylarımız:

- Yarışmamız 29 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak olup, Kurban Bayramı'nın bitiminde 5 Eylül 2017 saat 00.00'da son bulacaktır.
- Yarışmaya katılmak istediğiniz görsel orijinal, size ait olmalıdır. Arama sonucu bulunan görseller yarışma dışı bırakılacaktır.
- Kazananlarımız 3 kız ve 3 erkekten oluşacak ve sürpriz hediye çeklerinin sahibi olacak.
- Yarışmamıza tek görsel ile katılma şartı vardır.
- Dilerseniz, beğendiniz görsellere artı vererek bize destek olabilirsiniz.

Herkese şimdiden keyifli bayramlar dileriz! :)
Güncellemeler
+1 yıl
En sıcak, en sohbetli sofralarınızın fotoğraflarını bekliyoruz. Herkese iyi bayramlar KScanlar :)