Tavuk sotenin yanına ne gider, pilav mı makarna mı? ya da başka fikri olan var mı? Arkadaşlarım yemeğe gelecek, onlara güzel bir tavuk sote yapabilirim diye düşündüm ama tavuk sotenin yanına ne yakışır, ne ikram edebilirim bilemedim. Yardımcı olur musunuz?tavuk sote
Ya allasen yakında tavukdan kanatlarımız çıkacak boşver onun yanına bişey yapma... arkadaşlarında hatrın varsa çig tavuk bile yerler😀😂😂😂 Ama sen yinede biberli bir bulgur pilavı dene güzel gidiyor
Tavuk sote yanına ben en çok bulgur pilavı yakıştırıyorum. Uzun zamandır güvenmediğim için eve tavuk almıyorum. Ama iyi bir tavuk bulup yaptığımda ise genelde ya jülyen doğrayıp Çin usulü tavuk yapıyorum ya da küp doğrayıp tavuk sote. Yanına önerebileceğim yemekler:
Tavuk sotenin yanına ne gider?
1- Pilav (bulgur/pirinç) 2- Karpuz 3- Salata 4- Kuşkonmaz, brokoli, taze fasulye, biber (taze sebzeler) 5- Patates püresi 6- Patates salatası Tavuğun yanında ne servis ettiğin nasıl pişirdiğinle de alakalı. Mesela eğer fırında piştiyse fırın hala sıcakken taze sebzelerden atabilirsin. Izgarada pişiyorsa yanına kolay bir salata koyabilirsin. Ama bence en güzel tercih pilavın yanına sotelenmiş taze sebzeler olacaktır. Hem hafif , hem sağlıklı..
alfredo soslu bir makarna ya da rosso soslu da olabilir. soteye bir de valuette sos yaparsan enfes olur. risotto da seçenekler arasındadır , soteye çok yakışır
pilav ye yoğurt çok iyi gidiyor yanına. yoğurt veya yoğutlu kızartma / cacık vs de olabilir tabi. yoğurtlu havuç olabilir. pilav ve yoğurt kesinlikle..