Yeme & İçme Aldığınız karpuz kelek çıksa ne yaparsınız? __Ölümlüİris__ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir heycanla iftar için aldığınız karpuz kelek çıktı ne hissedersiniz? Babam bize çok kelekimsi bir karpuz getirdi ve karpuzsuz kaldık.😒Sorum babama ithafendir.#İrisinBabasınınKarpuzu#KarpuzDeğilKelektir#EğerTacıArarsanEnAdiBirKöpektir💁 Aldığınız karpuz kelek çıksa ne yaparsınız? Cevapla Babalık Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
videographeralanya Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 30% +1 yıl Karpuz kabuğundan reçel yapabilirsiniz.Sönmemiş kireç temin edemezseniz yerine soda kullanabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=Flqbgh7eQMk 1 0 Yorumla
Alexin-Seksi-Kulu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Müslüman olmadığım için oruç ve iftar gibi dertlerim yok. 1 5 Yorumla erkan3484 +1 yıl bu konuda illa iftar olması değilki mesele tutki misafirin var aldığın karpuz kelek yani ham çıktı napacanı soruyo ilahi hiç güleceğim yoktu :) Yorumla Alexin-Seksi-Kulu +1 yıl @erkan3484 çöpe atarım yani ne yapayım? Yorumla erkan3484 +1 yıl mesela karpuzcuya yapabileceklerin önemliydi sende gamsızmışsın yav :) Yorumla Alexin-Seksi-Kulu +1 yıl @erkan3484 //= Yorumla erkan3484 +1 yıl kızma kızma tamam :) Yorumla
erkan3484 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl zatı muhteremi bir güzel tuzlu suya yatırıp cımbızla her yerini eşeledikten sonra güneşte kurumaya bırakırdım yani karpuzcunun canımızı hiçe sayması ona bişey yapmıcamızı göstermez :) 1 0 Yorumla
AngelDensetsu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl geçen gün pazarda ben bir tane seçtim kestirdim kelek çıktı ulan dedim onca karpuz arasında kelek olanı denk geldi 1 0 Yorumla
Kötü_Kedi_Şerafettin Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl karpuz seçmenin inceliklerini öğrenmeyi,yapılacaklar listemde üst sıralara çıkarırım. 1 0 Yorumla
Fatihtheboy12 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Çöpe atarım. Ama yalnız bir insan olduğum için karpuz alamıyorum zaten. 1 0 Yorumla
An-küm Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kavuk değil kelektir,fistan değil yelektir,eğer tacı ararsan,en adi bir köpektirdiyen keloğlan filmi geliyor aklıma. 1 0 Yorumla
minnakelisaa Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl bugun aldigimiz oyle cikti attik gitti bir his uyandirmadi bende 😂😂 1 0 Yorumla
mhmttrnn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Karpuzun iyisini bilmesi lazım babanın el atınca şak şak etmemişmi 1 0 Yorumla
kürkcüdükkanii Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl resimdeki Karpuzlar kelek değil kış karpuzu ve rengi bu şekilde olur 😉 1 0 Yorumla
murateren3436000 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl işte benim yazıyı okumamışsın belli canım yoksa kelek olmaz dı 0 1 Yorumla murateren3436000 +1 yıl www.kizlarsoruyor.com/.../q7189526-karpuz-secmeyi-biliyor-musunuz Yorumla
oozziii Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl desene sanssizligimiz orda bile karşımıza çıkıyor 1 0 Yorumla
ömerx1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl mercimek çorbası pide 2 tane lahmacun 1 1 Yorumla ömerx1903 +1 yıl bu yorum yanlış yere oldu k. b ve Karpuz konusuna gelirsek Ben kelek karpuz seçmem çünkü Marketçilik yaptım 3sene çok iyi anlıyorum Yorumla
Kırmızıankakuşu97 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Bizim baba mesleği olduğu için böyle bir şey zor 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. kız karpuz çeviz demişler 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar