Çorba bile içmiyor. Balık, tavuk, kırmızı et yiyor. İki aydır evliyiz et pişirmekten midem bulandı kokusundan falan. Bu da bugünden. Salatayı ben yiyorum.
Ağzının tadını biliyor adam ama ince lavaş hattâ sac ekmeği eksik orda biber kızartılmış domates kızartılmış patlıcan söğüş de yapsaydın ya bir sumaklı soğanı eksik :)) tam anadolu erkeği hay maşaAllah şifâ olsun abiye
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım Allah sana vermesin böyle bir şey, çok kötü. Her gün ya her gün et et et. Kokusundan bile bıktım. Nasıl bıkmıyor anlamıyorum.
Olur mu yâhu bak kimi kendi suyunda sever kimi haşlamalık sever ama sen ne yap biliyor musun mümkünse teflonda hazırla bol tereyağı az da sıvıyağ iyice pişsin suyu içinde mühürlensin biraz kızarsın ama kurumasın bak kısık ateşte ağır ağır hattâ pul biber kekik tuz off o yağ var ya ne lezzetli olur tamam masrafı çok ama adam da bilir bunu yani yanına da pirinç pilâvı hep ayran olmaz ama biraz da komposto yapıver reyhan şerbeti ver abiye az şekerli ferah ferah :)
Somunla lavaşla yenmez o bak mayaya da gerek yoz azcık yoğurt azcık sıvıyağ biraz tuz biraz su bolca un teflonda pişir önceden kalıp kabaran mayalanan hamuru o ekmeğe sarsın yesin
Ölmez ecel tektir de dikkat etmek gerek tabi hea bu arada yemeğinizin fotoğrafını değil yemeğinizi paylaşın sanalda takılmayın eşinize odaklanın saygılar :)
Salatayla beraber yemiyorsa başlangıç bağırsak rahatsızlığı ilerisi aşırı protein alımı sebebiyle gut hastalığı. Salata ve zeytinyağı sebze tüketimine ağırlık vermesi konusunda uyarın.
En İyi Cevaplar