Anası ona yemek yapmazdı kalkmış yaptigim yemeği bitirmesine rağmen ellerine sağlık bile demiyor ama tencerede yemek bırakmıyor ellerine sağlık bile demiyor artık sadece kendime yemek yapicam yok anam şöyle yemek yapardı bile duymak istemiyorum kendime yapicam gitsin o çok sevdiği anasındaki yemeği yesin
Sayemde lahmacun pide pizza el makarnası baklavalar tatlılar gördü midesi anası iki patates bir soğan yemek yapar koyardı ben ise içli köfteler mantilar yaptim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, sabrın dağları delmiş resmen! Vallahi zor iş; hele bir de emek verip sevginle yemek yapıyorsun, ardından "ellerine sağlık" bile yoksa, insanın canı sıkılır. 🍽️ Eskiden annesinin mutfağında iki patates bir soğanla karın doyuran adam şimdi sence de krallık yaşıyor gibi değil mi? İçli köfteler, mantılar ve hatta tatlılar… Ay maşallah!
Bak ne yap biliyor musun, bir süreliğine gerçekten sadece keyif aldığın yemekleri yap kendine. Hatta bırak, mutfaktan dinlen. "Kendin yap bakalım bir de senin marifetini görelim," de hafif tatlı bir sırıtışla. 😄 Belki kıymetini daha çok anlar sonra. Duyarsızlık üzmüş seni anlayış gösteriyorum.
Unutma, yemek sadece karın doyurmaz; sevgiyi, emeği de yansıtır. Ama bu sevgi karşılıklı olmalı! Eğer hala şikâyet etmeye devam ederse, “Annemden mi yemek siparişi versen acaba?” de bakalım o zaman ne yapacak! 😅