Arkadaşlar menemen vs yapılıyor ya kavonozda konserve olarak. sorum şu aynı şekilde. taze fasulye, nohut, kuru fasulye ve hatta etli-tavuklu yemekler yapılıp aynı lezzetle yenilebilir mi?
yapılışı da şöyle sanırım. sıcakken kavanoza koyup ağzını kapatıp ters çeviriyoruz.
Not: iş nedeniyle haftasonu ailemle hafta içi şehir dışında yalnız yaşıyorum. Yemek yapmaya ne vaktim nede isteğim var. Neden annene sormuyorsun diyen olursa eğer. Annem çok küçükken annesi vefat etmiş. bu yaşta başkasına sorup öğrenmesini istemiyorum.
Taze fasulyenin tadı pek güzel olmuyor :/ bir kaç kavanoz deneye bilirsin. Bu arada yemekleri kavanoza koyuyorsun, sıcak halde kapağı sıkıca kapatıyorsun kapak atarsa değiştir, atmazsa ters çevirip koyuyorsun hiç bir şekilde soğuyunca kadar kavanozları hareket ettirmemelisin
Senin ne güzel yüreğin var ya 💎 marketlerde fasulye barbunye vb konserveler var belki onlar olabilir ama et tavuk vs gibi yiyecekler biliyosun günü birlik hemen bozuluyo dışarda kaldığı için o yüzden et olayına dikkat et tehlikeli olabilir
bana yemek olsun yeter ya dışardan yemekten bıktım. sağlıksız zaten. annemin yaptığı gibi olmuyor. Zaten iş spor kurs derken hiç vaktim yok. ayda 1 tekrar tekrar yapar zaten :) 1 ayda bişey olmazmış hem :)
bak kuzum bıber ve domatesler yıkansın sonra domateslerı kolay kabugundan almak ıcın sıcak suda sey yapın hanı haslamamak kaydıyla once bıber dogra tenceren buyuk olsun kavrulsun hafıf yegden sonra domateslerı atın oda aynı sekılde pişssn alın ocakdan kavanoz cok öenmlı eskı olmaz yenı satılıyo onları koyun kapakları sıkın ıyce ters koy bı saat sonra tekrar bakın beklesın afıyet olsun :) he bıde yemeklere katabılırsın lezzet verır