Bana maliyeti düşük yani uygun fiyatlı ama karım doyurucu ve tadı güzel olan hazır yemek önerisi verir misiniz? yani marketlerden alabileceğim türde şeyler. ben yurtta kaldığım için genelde akşam çok acikiyorum dolaba depo edicem. marketten hazır yemekler onerileriniz neler?markette satılan en güzel hazır yemekler hangileri?
Marketten alabileceğim hazır yemek önerisi verir misiniz?
Marketten Alınabilecek En Güzel Hazır Yemekler Nelerdir?
Çok üşengeç ve çok yoğun çalışan bir insan olduğum için evde tek tek yemek hazırlamaya pek fırsatım olmuyor. Bu nedenle genelde hazır yemekleri tüketiyorum. Size en sevdiğim ve sağlıklı olduğunu düşündüğüm hazır yemeklerden önereyim. Marketten alınabilecek hazır yemekler listemi o halde sunuyorum sizlere. :)
1- Migros Ev Lezzetleri Izgara Tavuklu Salata
En sevdiğim hazır yemeklerin başındadır. Izgara tavuğa zaten bayılıyorum. Güzel yapan bir yer bulmakta çok kolay değil. Öğle arasında yemek için şahane bir yemek. Markette satılan hazır yemekler arasında en iyilerinden hatta. İçinde ızgarada pişirilmiş tavuk parçaları, kıtır ekmekleri ve limon sosuyla hem hafif hem doyurucu bir yemek. Fiyatı 16.50 TL. Deneyin derim çok leziz. :)
markette satılan hazır yemekler
2- Migros Ev Lezzetleri Tavuklu Pirinç Pilavı
Unkapanı'na gidip tavuklu pilav yemeyi hep çok sevmişimdir. Onun verdiği tat çok başka. Pandemi sağolsun o tarz yerlere gidemiyorum ama bu tavuklu pilav yemeyeceğim anlamına gelmez. Bu nedenle Migros'tan tavuklu pilav alıyorum. İçine biraz ketçap sıktım mı dünyalar benim oluyor. Marketten hazır yemekler konusunda en önemli kriterim sağlıklı olması. Migros sağolsun buna çok dikkat ediyor. Fiyatı 9.95 TL.
marketten hazır yemekler
3- Bim Hamburger Köfte
Bim biliyorsunuz her gün yeni ürün getiriyor. Taze olmayan bir ürüne denk gelmek imkansız gibi. Hamburger köftesi de aşırı taze ve leziz. Bunlardan bir paket alıp dondurucuya atıyorum. Canım hamburger çekti mi alıyorum bir tanesini ısıtıyorum ve yiyorum. Size de tavsiye ederim gayet güzel. Bimde satılan hazır yemekler arasında en leziz olanlardan. Fiyatı 7.50 TL.
bimde satılan hazır yemekler
4- Bim Mutfağım Patates Kızartması
Patates kızartması canavarıyım gerçekten. Haftada iki üç defa yerim. Patates soymakla da uğraşamam. Bu nedenle Bim'in hazır patateslerini alıp yiyorum. Hem taze hem çok güzel. Fiyatı 6.45 TL. Marketlerde satılan hazır yemekler arasında en güzel olanlardandır.
marketlerde satılan hazır yemekler
5- Bim Lezita Çıtır Kova
Bir KFC değil ama Bim'in Lezita çıtır kovası da aşırı lezzetli. Bazı akşamlar film izlerken tek başıma bir kovayı bitirdiğim oluyor. Çok taze. Dışı kıtır kıtır içi yumuşacık. Fiyatı ise 20.90 TL.
bim hazır yemekleri
6- Tat Fırın Rulo Börek Peynir Patates
Tam bir börek canavarıyım. Kilo problemlerim yüzünden çok sık yiyemesem de bulduğum anlarda acımam yerim. :) Anne böreği gibi desem annelere ayıp etmiş olur muyum? Çünkü gerçekten çok güzel börekler. Fiyatı ise 7.95 TL.
bim en güzel hazır yemekleri hangisi?
7- A101 Yayla Hazır Yemek Barbunya Pilaki
Barbunya pilakiye bayılıyorum. Çok sağlıklı olduğunu da düşünüyorum. Çok rahat bir paket bitirebiliyorum. A101'in barbunya pilakisi tazecik ve ağızda dağılıyor. Tavsiye ederim hepinize. Fiyatı ise 7.95 TL.
a101 en güzel hazır yemekler hangileri?
8- A101 Yayla Hazır Yemek Fasulye Pilaki
Pilaki seviyorsanız hem barbunya hem fasulyesini de alın yiyin valla. Ben çok severek tüketiyorum. Sık sık alır, dondurucumda bekletirim. Üstelik çok sağlıklı. Fiyatı 6.95 TL.
a101 en sağlıklı hazır yemekleri hangileri?
9- Carrefour Lezzet Arası Levrek
Küçüklüğümden beri balığa çok düşkünüm. Her hafta muhakkak yemeye çalışıyorum. Levrek de en sevdiğim balık çeşitlerindendir. Maalesef tazesini gidip alıp pişirmek benim için çok zor. Bu nedenle balıklarımı Carrefour'dan alıyorum. Hazır ettikleri için çok rahat bir şekilde yiyorum. Ürünleri hep taze oluyor. 3 adet bulunuyor. Fiyatı ise 50 TL.
carrefour en güzel hazır yemekler hangileri?
10- Carrefour Lezzet Arası Sebze Sote Haşlanmış Porsiyon
Her şeyi yiyoruz sebze yemezsek olmaz bence. Bu nedenle sebze soteleri yemeklerimin yanında sık sık tüketirim. Carrefour'un sebze sotesi çok taze oluyor. Ben çok memnunum. Size de tavsiye ederim. Fiyatı 11 TL.
carrefour en güzel hazır yemekleri
Umarım bu önerilerim işinize yarar. Afiyet olsun şimdiden. :)
2sinde de var dondurulmuş hazır yiyecekler tavuk donerinden Coğ koftesine kadar kendin ısıtma pişirme şansın yoksa alırsın akşam yurda giderken yersin bizim kızlar öğretti bize de :D onlar da yurtta kalıyordu valla biz ilk başta biraz yadırgadık dalga geçtik sonra hep aldik özellikle bimin dolması bir harika sjsksk
Mikrodalga dediğimiz şey ışıma ile gidayi isitma olayıdır ışıma deyince sorun yok size ışıma 'nın ingilizcesinin radyasyon olduğunu söylersem sanırım sorun olur :D
Yayla markasının özellikle kamp vb için kullanmış biri olarak başka alternatif bakma derim. Hem fats food türü yiyecekelre göre daaha sağlıklı hem de saklama koşulları çok daha güvenli.
ben çok marka denedim çünkü daha kimse cigkofyeyi bilmezken ve heryerde böyle bayisi yokken deli gibi yiyodum. en sevdiğim marka uzungil. büyük marketlerde satılıyor. komogone falan hiç sevmem mesela