Yeme & İçme Yemek önerisi olan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annem yemek yapmamış dışardan yiğcem aklıma bişi gelmedi ne yiyeyim Güncellemeler+1 yıl Pizza söyledim Yemek önerisi olan var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DulkadirliAslanBey Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu saatte yemesen daha iyi olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aga açım ya bide gece uyumicam aç durmak istemiyorum Yorumla DulkadirliAslanBey +1 yıl Sen bilirsin afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Pide lahmacun olabilir 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Abi düzgün lahmacun yapan biryer yok burada koskoca meydanda bitane düzgün yapan yok isot felan koyuyorlar yedikten sonra midem yaniyor Yorumla Soran +1 yıl Pide de gereksiz pahalı pizza yerim daha çok malzeme var Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Sen bilirsin pizzanın fiyatı uçmuş Yorumla Soran +1 yıl Kanka pizza 180 lira felan pide de aynı fiyat pidede tek malzeme var pizza da 5 6 malzeme Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Nerde yaşıyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da Yorumla Soran +1 yıl Sizin orada ne kadar pizza burada Domino'sta 180 TL felan büyük boy Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Pizza 200tl üstü sanıyordum bizim burdada aynı ya çoktandır pizza yemiyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olan yerler var butik yerlerde 200 liranın üstü olması lazım Domino'sta kampanya felan oluyorya Yorumla beyzaondr350 +1 yıl O zaman pizza sipariş ver afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Aynen pizza yiyim sağol Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kumpir ye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum patates içine 2 3 garnitür ne anlıyorsun onu yiyip Yorumla
Bogurtlenn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tantuni 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tantuni döner gibi mi ne o Yorumla Bogurtlenn6 +1 yıl Dönerden daha güzel dene Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum ya beğenmezsem aç kalırım Yorumla Bogurtlenn6 +1 yıl Sen bilirsin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Onu tok olduğum zaman denerim sagolt Yorumla Bogurtlenn6 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pizza 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pizza olabilir de değişik bişi istiyorum ya Yorumla
VELİTTİNANZO Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Hep anen mi bekliyon 0 2 Yorumla VELİTTİNANZO +1 yıl Hep anenden mi bekliyon* Yorumla Soran +1 yıl Yani aga makarnadan vaşka bişi yapamam ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu saatte yemesen daha iyi olur
Aga açım ya bide gece uyumicam aç durmak istemiyorum
Sen bilirsin afiyet olsun
Eyvallah
Pide lahmacun olabilir
Abi düzgün lahmacun yapan biryer yok burada koskoca meydanda bitane düzgün yapan yok isot felan koyuyorlar yedikten sonra midem yaniyor
Pide de gereksiz pahalı pizza yerim daha çok malzeme var
Sen bilirsin pizzanın fiyatı uçmuş
Kanka pizza 180 lira felan pide de aynı fiyat pidede tek malzeme var pizza da 5 6 malzeme
Nerde yaşıyorsun sen
İstanbul'da
Sizin orada ne kadar pizza burada Domino'sta 180 TL felan büyük boy
Pizza 200tl üstü sanıyordum bizim burdada aynı ya çoktandır pizza yemiyorum 😂
Olan yerler var butik yerlerde 200 liranın üstü olması lazım Domino'sta kampanya felan oluyorya
O zaman pizza sipariş ver afiyet olsun
Aynen pizza yiyim sağol
Kumpir ye
Sevmiyorum patates içine 2 3 garnitür ne anlıyorsun onu yiyip
Tantuni
Tantuni döner gibi mi ne o
Dönerden daha güzel dene
Korkuyorum ya beğenmezsem aç kalırım
Sen bilirsin 😀
Onu tok olduğum zaman denerim sagolt
Rica ederim
Pizza