Evde yaptığımız hamburgerler neden öyle olmuyor? Hadi patates kızartması superfresh'inkinine benziyor ama hamburgerinin tadını tutturamıyorum o ekmeğin yumuşaklığı o etin lezzeti neden olmuyor? Ketçap ve mayonezlerinin tadı bile farklı. Acıktım McRoyal söyleyesim var.
Patates belli işlemlerden geçiyor köftede öyle ekmekte ilaçlı doğal değil ilk ürünleri aynı bizim yaptığımız gibiydi ama zamanla ford firmasının bant modelini yani seri üretimini örnek aldı hız için 5 dk da hazırlıyorlar evde öyle olmuyor yarı pişirilmiş hepsi ekmekler ısıtılıyor patates 3 dkda kızarıyor yani ford araba firmasının bant sisteminde biri camı takar biri kapıların diğeri koltukları mc donaldsta biri hamburgeri hazırlar biri patatesi kızartır biri köfteyi pişirir falan belgeseli atıyorum izle çok acayip 😊para ticaret işte
Bu arada bu belgeselin bana katkısı big mac de sos olduğunu bilmiyodum ayrıca özel bir big mac aldım köfte marul ekmek başka bişey yoktu götürdüm big mac sosu nerde dedim kasiyer şaşırdı sade istemiyormuydunuz dedi yuh dedim o kadar çok sıkmışlardıki sosu teşekkür ettim ama sıkarkende izledim ne olur ne olmaz biliyosun 😂
Ahah, birde TenderCrisp var Burger King'te aynı şey benim başıma gelmişti onun özel acılı mayonezi ve peyniri vardı koymamışlardı fakat gidip söylemedim. 😁
Ben bir kere gerekli izinler sayesinde gezmiştim pek iç açıcı değildi malzemelerin bekletildiği yerler yağ ve kir içindeydi kızartmada ki yağı ise uzun süre kullandıklarını öğrendim
Cheddar dedin kalbimden vurdun. 😁 Markettekiler hiç benzemiyor ki o renkte değil turuncumcusu olması gerekirken kaşar renginde tadıda farklı ona patates batırıp yemek güzel oluyor. ☺
Sen onu biliyorsun demek 😁 küçükken yemiştim Sivasta ama tadını hatırlamıyorum, neden bir insan Kirli Ahmed lakabını alır ki mide bulandırıcı yani köfteci Ahmed usta deseler daha mantıklı olur. 😁
En İyi Cevaplar