İyimiş ama burger king den yiyyomusun çünkü ikiside israil malı madem dışardan yenicek yerli mal yense ya da en en azından israil olmayan bi yerden yense herkes böyle yapsa ama azınlık böyle yapıyo maalesef
Aslında pek konuşmam ama ara ara çok konuştuğum olur bide çok espride yaparım ve çok konuşmaktan abarttığımda olur güleriz :) ama sinirlendiğimdede çok sinirleniyom maalesef öyle işte
Tabi bi kişinin kendi huyları vardır huy edinme mesela ya da kendinde olan huy bide isminden dolayı oan huylarda oluyo isimler etkiliyo burçlarda öyle tabi
Ilk başta çok sessizdin çok beklemiyordum aslında biraz şaşırdım çünkü hiç ikizler gibi değildin daha sonra yorumda çok ko uzunca dedim aha ikizler burcu kesin😌😀
Anladım evet bende zaten evlenmeyi düşünmüyom diğer türlü yani sevgilide günah ondan istemem ki günah olmasaydı bile seven insan 2 kişide ciddiyse evlenmeli bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasıl bozulmuyor imkansız demek ki içinde katkı maddeleri var
Evet oyüzden bozulmuyo
Yorum için teşekkürler
Amaç ne millet 10 sene bozulmuyomuş diye mc mi tercih etcek. Yiyip bitirmemiz zaten 10 15 dk
Neyin amacı anlamadım bu haberin paylaşılmasının amacımı yoksa katkı maddeleri koymalarımı ama sanırım katkı maddelerinden bahsettin
Katkı maddeleri hemen bozulmasın diye ve tabi insanlar zararınıda almış oluyo onlar için bi taşla iki kuş
He haberi tam okumamıştım
Yorum için teşekkürler
Anladım peki
Mc. donalsdan yemiyorum
İyimiş ama burger king den yiyyomusun çünkü ikiside israil malı madem dışardan yenicek yerli mal yense ya da en en azından israil olmayan bi yerden yense herkes böyle yapsa ama azınlık böyle yapıyo maalesef
Dediğin yerden de yemiyorum
En güzeli ev yemeği
Aynen bencede en güzeli ev yemeği anne yemeği
Burcunuz nedir konuşmayı çok seviyorsunuz sanki
😁
Ben evet konuşmayı çok severim yani konuşucak şey olduğu müddetçe ama sakin olduğumda pek konuşmadığımda oluyo
İkizler burcuyum sen ne burcusun
Aslında pek konuşmam ama ara ara çok konuştuğum olur bide çok espride yaparım ve çok konuşmaktan abarttığımda olur güleriz :) ama sinirlendiğimdede çok sinirleniyom maalesef öyle işte
Tabi bi kişinin kendi huyları vardır huy edinme mesela ya da kendinde olan huy bide isminden dolayı oan huylarda oluyo isimler etkiliyo burçlarda öyle tabi
Belliydi fakat hiç belli de olmadı anlamamıştım. Ehem😐ismin ne
Belliydi olan ne ikizler burcu olduğummu çok konuşmadan
İsmim ömer ve sanırım oyüzden sinirlendiğimde çok sinirleniyom hz. ömer de çok sinirli ya da şiddetliydi ya tabi hep değilde sinirlendiğinde
Bide çok adaletliydi tabi
Ilk başta çok sessizdin çok beklemiyordum aslında biraz şaşırdım çünkü hiç ikizler gibi değildin daha sonra yorumda çok ko uzunca dedim aha ikizler burcu kesin😌😀
Güzelmiş ismin
Hahahahahaa 😁
Evet teşekkürler
Senin ismin ne merak ettim ama söylemek istemezsende tamam yani
Rica ederim
Çok zıtız senle ya😏
Ismimi kimseye söylemiyorum burada
Anladım evet bende öyle
Yani bende söylemiyom ismimi bu arada zıtız derken neyde zıtız yani
Ha pardon anladım sanırım sen çok az konuşuyon çok sakin birisin öylemi
Gibi gibi evt
Anladım evet
Zıt olanlar birbirlerini tamamlarmış mı ne öyle bi deyim vardı ya da belki az dahamı farklıydı pek hatırlamıyom ama neyse
Zıtlar birbirini tamamen itiyor bence. Kolayca bi ikizler burcuyla anlasamam
Yani birbirini itebilirde evet bide tamamlayabilirde belki bazen öyle bazen böyle
Anladım evett
Bu sitede kimseyle ciddi düşünmüyorum yani burcunlada bi alakası yok.
Anladım evet bende zaten evlenmeyi düşünmüyom diğer türlü yani sevgilide günah ondan istemem ki günah olmasaydı bile seven insan 2 kişide ciddiyse evlenmeli bence
Hayırlı geceler
Sanada hayırlı geceler