tipini sktigimin kızı insanlarla saygılı diyalog kur yoksa seni yatagnda severim, tarzım değil yüzün var profil koymuş hemde yakın çekim.. a mına kodugumun MALI :D bu sana ders olsun...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hep analarınız yapıyor sizde bize -.- bizyaptık diye kakalıyorsunuz :D
Tabii, ramazanda yemekler pişmiyor, restoranların hepsi kepenk indiriyor ve yalnızca ben yemek yapıyorum. Yapamayan ergenler de nereden nasıl saldırabilirim diye düşünmeye, plan yapmaya başlıyor. Hatta bu ergenler , bu fotoğrafları görmek istemedikleri taktirde görmeyeceklerini de biliyor ama sırf saldırmak için görmeye çabalıyor. :)
Ha şunu da eklemem gerek, siteye fingirdeşmek için giren bu ergenler kendileri gibi birer keko bulup her girdikleri paylaşıma onları da sürükleyip yorum yapmaya zorluyor. O kekolar da bana bu kızdan ekmek çıkar umuduyla kız ne derse onu yapıyor :)
Başkaları yapıyor diye yapan saygısızlar kendi ergen saçmalıklarını aşsın da sonra laf atmaya kalksın, önemli olan insanın içindeki saygı, yemek yapamadığımï bilmeden etmeden boş konuşmandan anlaşïlıyor, hadi canım git tatlını ye!
@Sukaplumbağası Güzel kardeşim alınmadık sadece neden bu derece gereksiz bir konuya girdin onu anlamadık. Beni etiketliyen kardeşim gibidir takılırız, güleriz, eğleniriz, dertleşiriz. İçimiz sizin gibi fesat değil içinizdeki fesatlıkları temizleyin önce beyninde böyle bir yargı oluşması bu durumların sende olduğunun göstergisi olmayan bişey bir yerden açığa çıkmaz. İnsanları yargılaman çok kötü
Girmiyorum. Çünkü bu sitenin bu kategorisi yemek için ayrılmış. İftarda insanlar yemek pişirmiyor mu? Restoranlar kapanıyor mu? Görmek istemeyen üyeler engelleyebilir kategoriyi.
Çok atarlı bir cevap :) Parmakların sinir ile klavyenin tuşlarına dokunuyor :) Karnım zil çalıyor üstüne şu resmi görünce iyice acıktım :) Mahşer günü davacını haberin olsun :)
26 yaşına geldin ama hala okuduğuna anlam yükleyemiyorsun. Sana kategoriyi engelle diyorum ve hatta görmei istemediğin taktirde sorunun üstüne tıklamazsın olur biter. Siz kendi kendinizi sınıyorsunuz, bunun sorumlusu ben değilim. Üstelik bir profiterol en fazla 5-6 lira. Bunu alamayacak adam interneti bulup siteye giremez zaten. :)
Yav iftar vakti neden üyelere çin işkencesi yapıyorsun :) Çin işkencesi yapmak hoşunamı gidiyor :) Tamam anladık çok maharetlisin :) İnsanda nefis diye bir şey bulunuyor :) Tam açlığımızın zirve yaptığı saatlerde bu fotoyu paylaşmak ne oluyor :) Mesele açlığımızı tetikliyor bu soru :) Şu kadın milleti yok mu ızdırap olmak için herşeyi yaparsınız :)
En İyi Cevaplar