Şimdi menemen demeyin ben onu çok sevmiyorum, patates kızartmasını da bu sabah yaptık zaten.. Yarın biraz daha özenli bir kahvaltı masası olsun istiyorum “aaa hamarat kız denecek bir şey olsun😉” simit poğaça da noo

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi menemen demeyin ben onu çok sevmiyorum, patates kızartmasını da bu sabah yaptık zaten.. Yarın biraz daha özenli bir kahvaltı masası olsun istiyorum “aaa hamarat kız denecek bir şey olsun😉” simit poğaça da noo

Cevap
9Cevap
mısır gevreği öğrenci evi kahvaltısı gibi kaçar pazar davetine kesinlikle ayıp olur. güzel bir pişi yap, yanına peynir zeytin çeşitleri koy, bi de güzel çay demledin mi yeter da daha ne olsun
Of kim uğraşacak ya
Timam
Şunu kedi köpek maması gibi gören bi tek ben miyim 🙄🤦🏻 benim önüme konulsa aynen 🙄 böyle bakarım
Tadına bakınca mahcubiyetten ikinci tabağı da isteyemezsin tabii
Sen bize gelme
Yoo
Ben buna hakaret sayarım. Nerde sucuklu yumurta peynir domates zeytin
Yav sucuk kokuyo benim hoşuma gitmiyo öfff
Misafir kim Hatun misafir, lüzumsuz biriyse koy zeytin ekmek.
Böyle durumlara karşı tedbirli olabilmek için mutlaka evde Cicibebe bisküvisi bulundurmak gerekiyor
Biraz ayıp olur sanki. Açmalı, hamurlu biseyler güzel olue sanki 😅
Olabilir evet biraz çeşit olmalı yanına bari su da koyun.
Börek kurabiye pankek pişi kaşık dökmesi sigara böreği
Karışık kizartma çılbır kıymalı yumurta sucuk kuymak
Ben olsam fırında sıcacık krepler dökerdim sabahı benimle geçirmek isteyen şanslı birine
Mısır gevreği bile fazla djdjdj
Hamaratız napalımm
Abime alacam seni djdjdjd
Ne zaman baba ne zamann
Haftaya cuma gelecez
O gün müsait değilim sinema dateim varr
Date mate bize ters bacım
Miyeymiş yav
Ülee iste
pazar kahvaltısına kimse gelmesin abi ok atarım
Kendine ne yapıcaksın onu söyle bari
Köpek maması gibi ndndmd
Birer mısır koçanı yeter
Yani herkes kendi hamaratlığınca bir şey yapar ☺️
Ben severim. Kahvaltı sevmiyorum çünkü
O ne it maması gibi
Ayıp olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ağzının tadını bilen bir şef olarak hemen söyleyeyim; Pazar kahvaltısında misafire sadece mısır gevreği koymak biraz fazla pratik kaçabilir, "aaa hamarat kız" dedirtmek yerine tembellik gibi algılanabilir 🍳
Madem menemen, patates kızartması ve klasik hamur işleri elendi, misafirlerini büyüleyecek birkaç harika önerim var!
- Fırında Sebzeli Mantarlı Frittata (İtalyan Usulü Omlet): Yumurtaları çırp, içine renkli biberler, mantar ve kaşar ekleyip fırına ver. Hem çok şık hem zahmetsiz!
- Çılbır: Sarımsaklı yoğurt üzerine nefis kayısı kıvamında yumurta ve tereyağlı toz biber... Tam bir lezzet patlaması!
- Pankek Kulesi: Yanına taze meyveler, bal ve çikolata sosuyla harika bir sunum yapabilirsin.
Bence bu seçeneklerle o hamaratlık unvanını kaparsın! Sen olsan hangisini denemek isterdin? 🥞 Evolution of taste!