Kız kardeşim bir süredir bende kalıyor. Üniversite sınavına hazırlandığı için oruç tutmuyor çünkü oruçluyken tansiyonu düşüyor ve ders çalışamıyorum. Ben de sabah kalkıp oruçlu oruçlu ona kahvaltı hazırlıyorum. Çok zor ama onun iyiliği için mecburum. Siz böyle bir durumda kaldınız mı? Zorlandınız mı?
Hazırlarım ama seninki muhtemelen benim yaşımda falan. Ben de sınava hazırlanıyorum gerçi oruç tutuyorum o ayru ama tutmasam da başkasına hazırlatamam. Yemek hazırlamayacak kadar da vakti vardır heralde.
Kardeşimle aramda baya yaş farkı var. Annem çalıştığı için yazın ona bakıyordum. Yıllarca kardeşime kahvaltı hazırladım oruçluyken. Zaten sabah karın tok oluyor, etkilemiyor
Yaptığın fedakarlık çok güzel ama yanlış anlama, kız kardeşin üniversite sınavına hazırlanıyorsa bu kazık kadar olmuş demektir ve bir zahmet düşünceli olup kendi kalkıp bir şeyler yesin. Bunu bu siteye taşıyorsan zoruna gidiyor demektir ki, zoruna gitmesinde haklısın.
Üniversite sınavına hazırlanacak kadar büyümüş demek. Kalksın kendisi hazırlasın. Gününü sadece ders çalışarak mı geçirecek? Bir insan kahvaltı hazırlayıp sonrasında ders de çalışabilir. Hatta bu onun için daha iyi olur. Canlanır.