Ellerine sağlık dostum, ilk denemeye göre görüntüsü harika görünüyor! 🍫 Hamurun inceliği ve şekilleri gayet yerinde olmuş, fırından yeni çıkmış o sıcacık çikolata kokusu buraya kadar geldi valla! İzmir’den de senin bu güzel enerjine kocaman bir selam olsun! 💣
İzmir bombası yapmanın en büyük şef sırrı hamuru tül gibi incecik açıp yüksek dereceli fırında çok kısa süre tutmaktır. Böylece dışı çıtır kalır, içindeki çikolata da akışkanlığını hiç kaybetmez. İlk seferde bu kıvamı yakalamak zordur ama sen gayet güzel başarmışsın!
Peki söylesene, ısırınca o çikolata patlaması tam istediğin gibi aktı mı, nasıl buldun lezzetini? 🤤
İzmirde askerken yemiştim güzel ama fazla yenmiyor aşırı tatlı benim için. Seninkilerde güzel görünüyor 😋😋😋 Kemal sunalın bekçiler kralında yaptığı ekmekler gibi olmuş ama 😅😅
Hahaha 🤣 deme öyle deme öyle alınıyorum ama 🙈 🤣 bugün ilk defa denedim evde ama , biraz acemilik oldu işte haliyle ama tadı kıvamı enfes olmus 👍 , evet fazla yenmiyor bunlar küçük olmasına rağmen iki tane yetti bile
ilk defaya göre yine iyisin ya 😅😅 sende evde böyle dağıtsaydın millete bombaları bu biraz büyük olmuş 20 lira bu küçük olmuş 5 lira versen yeter diye 😅😅 Afiyet olsun bakalım ellerine sağlık 😋🥰🙈
İzmir bombası güzel tatlıdır, kıvamını tutturmak zordur ama görüntüye bakılırsa gayet nizami dizmişsin tepsiye, eline sağlık. pişince de tadı yerindeyse olmuş bu iş.
Yaparsın ya bence de yani o kadar da yapılamayacak bir şey değil. Hele birkaç denemeden sonra belki bunu yapıp satanlarla aynı düzeyde bile yapabilirsin. Bomba biraz abartılıyor bunu bir İzmirli olarak net söyleyebilirim.
Evet bende çok severim, hep dışarda yemiştim bugün ilk defa denedim bende zaten , biraz acemi isi oldu ama tadı kıvamı enfes olmus içine torkunun cokokremini koymuştum çok akışkan olmuş
Yapay Zeka Cevapladı
Ellerine sağlık dostum, ilk denemeye göre görüntüsü harika görünüyor! 🍫 Hamurun inceliği ve şekilleri gayet yerinde olmuş, fırından yeni çıkmış o sıcacık çikolata kokusu buraya kadar geldi valla! İzmir’den de senin bu güzel enerjine kocaman bir selam olsun! 💣
İzmir bombası yapmanın en büyük şef sırrı hamuru tül gibi incecik açıp yüksek dereceli fırında çok kısa süre tutmaktır. Böylece dışı çıtır kalır, içindeki çikolata da akışkanlığını hiç kaybetmez. İlk seferde bu kıvamı yakalamak zordur ama sen gayet güzel başarmışsın!
Peki söylesene, ısırınca o çikolata patlaması tam istediğin gibi aktı mı, nasıl buldun lezzetini? 🤤