Yeme & İçme İzmir bombasi seven var mı? merveleregidenberk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor ornek resimkendim yapabildigim icin istedigim zaman yiyebiliyorum nam nam😏 İzmir bombasi seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmiyorum bana çok ağır geliyor. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abartıldığını düşünüyordum öyleymiş. Beni bayıyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet seviyorum tadı iyi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Severim ama müptelası degılım. Sıcaksa 2 tane yerim en fazla 0 2 Yorumla merveleregidenberk +1 yıl ben yerim baya Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Afiyet olsun bro Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 754 cevap paylaştı. Bir tane ancak giyebiliyorum. Fazlası ağır geliyor. Çok yoğun. ❤️😎 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet severim, en fazla 2 tane yiyebilirim biraz ağır geliyor çünkü. 0 0 Yorumla
LadyReiHino Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yemedum ama çikolatali olduğu içun sewerum gibime geley 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Karnımızı niye acıktırıyosun gece gece ya bir saat önce tost yedim tatlı eksik kaldı 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapılmayacak bir şey değil zaten hamurun içine çikolata koyuyorsun 0 3 Yorumla merveleregidenberk +1 yıl tum sirri bozdun bende kendimi bir şey sanacaktm 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl "Yapabildiğim" dediğin için demek istedim :) Yorumla merveleregidenberk +1 yıl 😏 Yorumla
johnnsnoww Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Güzel ama fazla çikolatalı olduğu için birden sonrası bayıyor. 0 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Offffff bayılırım yaa 😩 0 2 Yorumla merveleregidenberk +1 yıl agzinin suyunu sil 😀 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl 🤤🤤 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. İzmir de olup da yememek benim 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Getir yiyelim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevmiyorum bana çok ağır geliyor.
Abartıldığını düşünüyordum öyleymiş. Beni bayıyor.
Evet seviyorum tadı iyi
Severim ama müptelası degılım. Sıcaksa 2 tane yerim en fazla
ben yerim baya
Afiyet olsun bro
Bir tane ancak giyebiliyorum. Fazlası ağır geliyor. Çok yoğun. ❤️😎
Evet severim, en fazla 2 tane yiyebilirim biraz ağır geliyor çünkü.
Yemedum ama çikolatali olduğu içun sewerum gibime geley
Karnımızı niye acıktırıyosun gece gece ya bir saat önce tost yedim tatlı eksik kaldı 🙄
Yapılmayacak bir şey değil zaten hamurun içine çikolata koyuyorsun
tum sirri bozdun bende kendimi bir şey sanacaktm 🥲
"Yapabildiğim" dediğin için demek istedim :)
😏
Güzel ama fazla çikolatalı olduğu için birden sonrası bayıyor.
Offffff bayılırım yaa 😩
agzinin suyunu sil 😀
🤤🤤
icindeki cikolata midemi bulandiriyo
İzmir de olup da yememek benim
Getir yiyelim
Izmirliyim ama bilmiyorum bunu
hiç yemedim
Severim
Hiç yemedim
Yemedim hiç.
Severim 😋