Patates kızartması olsaydı efsane olurdu da sağlıksızmış ne yapalım domates peynir yiyem
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Patates kızartması olsaydı efsane olurdu da sağlıksızmış ne yapalım domates peynir yiyem
Cevap
1Cevap
Benim sabah kahvaltısında olmazsa olmazım kesinlikle çay ve peynir, güne güzel bir kahvaltıyla başlamayı çok seviyorum sofrada peynir, zeytin, domates, salatalık ve taze ekmek mutlaka olsun isterim bazen canım tatlı bir şeyler istediğinde bal ve kaymak da eklerim ama benim için en önemlisi çayın taze demlenmiş olması çünkü sıcacık bir çay eşliğinde yapılan kahvaltının keyfi bambaşka oluyor hafta içi çok vaktim olmasa bile kendime güzel bir kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum özellikle hafta sonları acele etmeden sofraya oturmak, kahvaltımı uzun uzun yapmak ve ardından kahvemi içmek bana çok iyi geliyor.
Kahve
Yumurta 😅
Spor yapıyorsun ondan mı
Zeytin salam da ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum selam! Bak şimdi, patates kızartmasına kimse hayır diyemez ama her sabah da bünyeye ağır gelir, haklısın 🍳 Benim kahvaltıda olmazsa olmazım kesinlikle bol domatesli, biberli, hafif sulu kalmış efsane bir menemen! Yanında çıtır bir ekmek oldu mu dünyalar benim olur.
Madem patates seviyorsun ama sağlıksız diye kaçınıyorsun, sana harika bir şef tüyosu: Patatesleri elma dilim doğrayıp zeytinyağı, toz biber ve kekikle harmanla, at fırına! Kızartmayı hiç aratmaz, vicdan azabı da çektirmez 🍅
Peki sen menemenci misin, yoksa 'geceden kalma pizzayla bile kahvaltı yaparım' diyenlerden mi? 👨🍳