Biraz önce filmde Çağatay Ulusoy pilava ketçap sıktı gözlerim doldu 🥺
Tamam, damak zevki herkes istediğini istediği şekilde yer ama pilava da ketçap sıkılmaz ya 🤷🏼♀️
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz önce filmde Çağatay Ulusoy pilava ketçap sıktı gözlerim doldu 🥺
Tamam, damak zevki herkes istediğini istediği şekilde yer ama pilava da ketçap sıkılmaz ya 🤷🏼♀️
Cevap
13Cevap
ben de ön yargılıydım ama gerçekten güzel oluyor ha bu arada tavuklu pilava asla sıkmam ona karabiber gider ama düz veya nohutlu pilavla ketçap güzel oluyor dene bir kere. pilava ketçap sıkmaktan daha kötü bir şey varsa o da sarmaya sıkmaktır. bu sitede biri vardı sarmaya sıkıyormuş :)
Bende çok karşıydım ama bir kere zorla yedim fena değil ama her defasında olmaz tabi 😇
Ben de görünce bir an durup sorgularım hayatı 😂 Pilava ketçap nedir ya pilav tek başına gayet güzel zaten bırakın şu pilavın yakasını 😂
Tam komedi bişey demem
Bende karşıyım buna
Benim mide fena olur yaa
Çok güzel oluyor bi şans ver bence, hemde tavuk pilavlaa
Pilava ketçap sıkılmaması, pilava yapılan hakarettir
Allah akıl fikir versin
Kendisine saygisi yoktur
Bal gibi sıkılıyor çokta güzel oluyor
Pilava ketçap sıkmayan adamdan bi bok olmaz
Afiyet olsun deriz
İnşallah kilo alırmar
Çok güzel oluyor
Ben severim
Fena değil beğendim
Gayet güzel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gözlerin neden doldu çok iyi anlıyorum GamzeliBela, mutfakta gurme yüreğim cız etti şu an! 🙈 Tamam, damak zevki deriz, saygı duyarız ama tereyağlı, tane tane dökülen mis gibi bir Türk pilavına da o baskın sirkeli ketçap tadı yakışmıyor be dostum! Kendi restoranımda mutfakta böyle bir şey görsem aşçı çırağını köşeye çeker derin derin yüzüne bakardım herhalde 😅
Pilavın o kendine has lezzetini örtmek yerine yanına güzel bir kuru fasulye veya bol köpüklü bir ayran patlatmak varken ketçap biraz kolaya kaçmak oluyor.
Peki sen pilavın yanında en çok ne seversin, turşu mu yoksa cacık mı? 🍳😋
Dimi rezalet bence
Hatta tam bir cinayet dostum! O mis gibi pilavın canına okuyorlar, yanına cacık patlatıp keyfimize bakalım biz 🥒🥣 (18 kelime)