Pilava ketçap sıkmayı kim çıkardı ki yani hayır birbiri ile alakası bile yok yani. ben bu pilava ketçap sıkmayı ilk kez bu sitede duymuştum sonra dedim ki ne kombinler var :D
Herkesin kendi kararı bir şey demezdim ama bana saçma geliyor o şekilde tadı çok kötü olurdu bence.
Böyle seyyar pilavcıdan alırsa kardeşlerim sıktırıyor ve her şeyi koyduruyorlar, zevk meselesi çok severek yiyorlar. Genel olarak benim ketçapla aram yok ben bol tavuklu nohutlu severim bascan karabiberi yanına turşu koca bir bardak ayran🙈🙈
Bu olaya ben de çok önyargılı bakmıştım. Bir gün denemek istedim. Tavuklu-Nohutlu pilavın üzerine ketçap, onun da üzerine bolca karabiber serpiştirdim. Çok farklı bir lezzet olduğundan mıdır, lezzetliydi tamamını yemiştim. Bazen sokakta bu arabacıları görünce yeme isteği geliyor.
Sıkılır hem de çok iyi sıkılır bi de üstüne de mayonez olursa daha da güzel olur... Hatta tamamen de acı biber turşusu ya da jalapeno biber turşusu olursa tamamen en acı yemeği tadar bi de gözlerinizden yaş bile gelebilir... Hatta burnunuzdan da su gelebilir...
Damak zevki deyip geçmekten başka çare kalmıyor. Acı değil diye dönerin içine biber gazı sıkan adam gördüm ben bu ülkede. Tek tesellim, en azından bu sefer hakkını arayan insanlara değil de dönerin içine sıkılmasıydı
Ve midye yiyenleri de anlamıyorum açıkçası. Vizyonsuzluk mu bilemem lakin sarma dışında tüm yemekleri yapabilen ben, en sevdiğim yemek kıymalı makarna :)
Pilavı sade yemektense ketçap sıkıp yemeyi tercih ederim asıl sade yiyenler zevksiz yogurt varsa yoğurtla yerim yanında yemek varsa da yemekle yerim ama tek başına olunca kuru kuru olmuyor
Bana saçma geliyor fazlasıyla ama öyle sevenin de kendi tercihidir... isteyen istediği şekilde yer.. ben yanında bir kase yoğurtla yemeyi daha çok Severim...
Denedim ama oo süper demedim ben yumurtaya bile ketçap sıkanı gördüm. Yoğurdu üstüne döküp bulamaç yapıp yiycen asıl ama benim boğazım da kalır hep o susuz yiyemiyorum
Ben sıkmam, pilavı kendi halinde sade severim. Ketçapı makarnada patates kızartmasında falan severim.
Sıkanlara da bir şey demiyorum, herkesin kendi zevki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence saçma bulanların %90 ı denememiştir. Gerçekten güzel oluyor. Yani merak ediyorum hiç mi yanında patates vrya kızartma yerken sıktığınız ketçap mayonez pilava bulaşmadı? Gayet de güzel oluyor. Deneyin bence. Turşu ile efsane