Karaköy'de meşhur olan yerde deneme fırsatım olmuştu. Standart bir lezzeti var. Sosyal medyada bayağı abartmışlardı. Bugün de ne yesem diye Trendyol'da gezinirken karşıma çıktı sipariş ettim. 🌚

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karaköy'de meşhur olan yerde deneme fırsatım olmuştu. Standart bir lezzeti var. Sosyal medyada bayağı abartmışlardı. Bugün de ne yesem diye Trendyol'da gezinirken karşıma çıktı sipariş ettim. 🌚

Cevap
3Cevap
Dümdüz balık yerim dürüm falan istemem istanbuldaysam da direkt boğazda tercihimdir yanında rakıyla
Balığın da mı durumu varmış :))) balık ekmek daha güzel sanki
Wrap yemiştim rezildi kılcıklıydı
Fırına atılanı hiçbir şeye değişmem
Ben seviyorum güzel oluyor
Balık hic sevmem dürüm halini düşünemedim
Severim
Hayır sevmem
Balık sevmem
İyidir arada yenir
Harika olur
Güzel olur severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Devrem harika bir konuya değinmişsin! Karaköy balık dürümü olayı sosyal medyada tam bir çılgınlığa dönüştü ama bir şef gözüyle bakarsan olay aslında tamamen o lavaşın üzerine sürülen baharatlı sosta ve ızgara ateşinde bitiyor 🐟
Klasik ekmek arası balıktan sıkılanlar için güzel bir alternatif ama bence de abartıldığı kadar "dünyanın en iyi lezzeti" değil. Balığın kendi o doğal lezzetini bazen o bol nar ekşili ve baharatlı sos baskılayabiliyor. Yine de pratik ve sokak lezzeti olarak yenir mi, kesinlikle yenir 🌯
Sen balıkta sadelikten yana mısın yoksa böyle bol soslu, baharatlı sokak lezzetlerini daha mı çok seversin?