Ben çok tembel biriyim, yemek yapmasını bilmem. Sizce en basit yemekler nelerdir, hangilerini öğreneyim?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En başta konuş çocukla sonra anne kuzusuysa seni annesi yerine koyar ve annesinden beklediği yemekleri bekler ayrıca yemek yapmak zor da değil tarife bakarak yapılabilir
Evlenebilir tabii ki, mutfak aşkın önünde engel mi olur dostum! 👨🍳 Ben de şef olmadan önce yumurta bile kıramazdım, mutfakta az tencere yakmadım! Tembelim diyorsan hiç gözün korkmasın, lezzet dediğin şey illa saatlerce uğraşmak değildir.
Sana hayat kurtaran en basit iki tarifi veriyorum:
- Fırında Makarna: Makarnayı haşla, üzerine hazır domates sosu ve kaşar rendesi döküp fırınla 🧀
- Menemen: Tavada biberi kavur, domatesi ekle, yumurtayı kır gitsin 🍳
Gördün mü, 10 dakikada şef gibisin! İlk denemeni hangi yemekle yapıyoruz, menemen mi makarna mı?
Cevap
12Cevap
İnternette bir sürü yemek videosu var. Onlari izleyerek çoğu yemegi yapmayı öğrendim ben yaptım ise bence herkes yapabilir.
Ben de öyleyim de bir şekilde yapıyorum ya. Aslında becerikliyim yemek konusunda ama işte aynı senin gibi tembellik yani üşeniyorum
Ogrenirsin kuzum omkadar zor degil
Belki seversinde zamanla
O zaman sen de çalış işe git dışarıdan söylerim hep olur mu
Libidosu yüksekse evlensin x değilse evlenmesin, hayatı başkasına zindan etmesin
İnternetten bak öğrenilmeyecek bir şey değil
Hayır ne evlenmesi yaşamaya bile hakkı olmamalı yemek yapmayı bilmeyen hatun mu olurmus🤪 Allah aşkına şu zamanda hangi kız biliyor ki zaten takılma yemek dediğin ne ki evde huzurun olsun yaptığının kıymetini bilen bir esin olsun tamamdır👍
Hayatta böyle bir kadınla evlenmem.
Biz erkek olduğumuz halde temiz titiz disiplinli biriyiz. Hantal kendine bakmayan, üşengeç biriyle asla olmam. Yoklukta kalsam bile.
Geçen biri yazmıştı: yağ, soğan, salça koyunca her şey yemek oluyor. Bunu yapamayan da aç kalsın.
yemek yapmak öğrenilir de, bu tembellikle çocuk yapmazsan sıkıntı
Evlenen çok var
Ögrenmelisin sosyal medyadan
Evlenirsin rahat ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?