Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yani birisini bir marifeti için beğeniyorsan orasını bilemem ama yemek yapmayı bilmemek başka lezzetli yapamamak başka. Herkes yapabilir bence çünkü tarife uyulduğu sürece lezzetsiz bir şey çıkması çok zor. O yüzden bu bahane olur yemek yapamıyorsun evlenmicem düşüncesi. Öyle bir kriter arılanıyorsa zaten o kadınla o erkeğin evlenmemesi lazım belli bir noktada diye düşünüyorum 🖤
Yemek yapmasını bilmeyen erkekle evlenilmez günümüzde kadın da çalışıyor evine geldiğinde kocası en azından yemeğini yapmış olmalı
Evlenilmez. Yemek yapmasını bilmiyosa ben evin hizmetçisi olurum aşçısı değil o yüzden bilmesi şart. Aynı evde yaşıyoruz. Neden yemeğin sorumlusu tek ben olayım?
ben evlenmem erkek dediğin yemek yapmasını bilmek zorunda bakıcısı gibi onun yemeğini yapamam
Eig için teşekkür ederim
Cevap
40Cevap
Aa hayır evlenilmez. Yemek yapmasını gerçekten bilmeli en azından anlamalı. Sonuç olarak mutfak ortak alanımız, üzerime zimmetlenenez. 🙄😄
ne oluyor yaw bu kızlara, bizlerinde tek başımıza üstlendiğimiz konular oluyor gelin ortak olun diyor muyuz. Hiç katılmıyorum.
@sdfghjklşdfghjkldrt Artık deniyor valla yok işe gir, yok fatura öde. Çocuğa bak, yemek yap temizlik yap. Erkek erkeklikliğini unuttu galiba her işi kadınlar yapar oldu. Demek ki siz onlardan değilsiniz.
Aynısını biz de çok soruyoruz. İlginç yanı toplumun çoğu bekar. Yani ya yemek yapıyor ya da sipariş vericek imkanı var veriyor. Yaşına bakınca normaldir diyorum. Kızların o kadar çok koşuluyor ki 23 yaşlarında totolarında dünyayı vajinalarından çıkardıklarını sanıyorlar. Ölüyü bile dirilticek güce sahip olduklarını sananlar var o yaşlarda. Yoğun ilgi ve talep sonucu... 30-35 yaşlarınıza geldiğiniz de bile 23 sanıyorsunuz hala kendinizi. 50 yaşına gelmiş hala 23 gibi ilgi bekliyen kadınlar dolu ama sadece bekleyip ömür törpülüyorlar 😀
ne alaka lan sorumla bu yorum
ona bakarsak erkeklerde her şey kendi etrafında dönüyor sanıyor ama bi s. hm yaradıkları yok
Evet zaten beni zahmete sokmadan kendi karakterini kültür seviyeni görmüş olduk. Seninle işimiz olmaz doğru. Sen ne skımıze yarıyorsun da biz senin işine yarıyalım 😉
siz yaramadıktan sonra biz neden yarayalım çünkü
senin karakterin neyse bende ona göre yorum yaptım neden bu kadar alındın
kötüler iyi konuşmadan anlamaz ya
ağzın bozuksa ağzı bozuk yorum yaparız
beni alt edebilceğini mi sandın saçma laflarınla
hadi yol orada
Yemek yapmayı bilmeyen erkeği sadece annesi sevsin olmaz O iş cjdndjdj
Yanlışlıkla evet dedim smmsms. Ben yemek yapmasını biliyorm o da bilecek. Hep ben mi yemek yapıcam. Erkekler genellikle et yemeği yapmaya yatkın. Et yemeklerini bilse yeterli
ne oluyor yaw bu kızlara, bizlerinde tek başımıza üstlendiğimiz konular oluyor gelin ortak olun diyor muyuz. Bilmiyorum yani devir mi değişti yoksa kızlar mı becerikli değil artık
Ben kendi adıma knşyorm. Gayet de yemek yapabiliyorum
Geniş bir soru bu aslında. yemek yapmak erkekler için bir yetenek lakin gerektiği zamanlarda bu sorumluluğu alabilip bir kahvaltı sofrası hazırlayıp aç bırakmamak kafi bence. Bundan gocunmaması yani. ne pişirdiği vs hiç de önemli değil. amaç doymaktır o anda. Emeğine de saygı duymalı elbette küçümsenmemeli. Böyle şeyler polemik yapılmamalı ya. Hele ki elinden geldiğince somurtmadan evde bişeylere destek olma çabası varsa hiç bir eksik göze gelmez. Geçinmeye gönül olmalı karşılıklı❤️
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, illaki erkeğinde yemek bilgisine ihtiyacı oluyor. O yüzden evlenilmez galiba 😅 neyseki öyle bir sıkıntım yok. 😅😅
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bana yardımcı olmak için veya sürprizler yapmak için öğrenebilir. Problem yok.
bilmeyen erkeklerin fikri ortada valla
Hayır! Yemek yapmayan erkek mi olurmuş? Erkek dediğin hamur açacak, mutfakta döktürecek, ev işi yapmayı bilecek. Ne demek yemek yapmayı bilmeyen erkek. Namümkün.
Maalesef evet çünkü herşeyi kadınlar yapıyor! Eğer erkekler, kadınlardan yemek yapmayı öğrenirlerse çok iyi olurdu. Bence yemek yapmanın cinsiyeti olmaz!
Erkek dediğin mutfakta aşçı
Yatakta or**ospu
Dışarıda beyefendi
Olacak 😃😃
Birlikte öğreniriz mutfakta yemek yapmak hârika olur. Sevdiğim ve âşık olduğum erkekle evlenirim sadece, şef aşçı özelliği olanlarla değil 🍀🗝️
bilmesi kriterlerim arasında değil bilmese de olur zira ben her şeyi yeterince biliyorum fazlasıyla üstelik lâkin bilirse bu benim hoşuma gider kısaca gözümde hanesine +1 yazılır
Menemen veya mangalı yapmayı yemek yapmak olarak görmemeli ayrıca. Erkek mutfağı ne kadar az dağıtıyor bu da önemli.
Daha en temel ihtiyacını karşılayamayan bir insanlar ömür geçer mi? Erkek dediğin korur, kollar sahip çıkar bir hastalansan bitti demek her şey karı koca acından öldün demektir.
Yalnız kaldığında kendi karnını doyuracak kadar bilsin benim için yeterli. Bide dağıttığın toplasın
yemek ve ev işlerinden anlamayan erkekten asla olmaz
Evlenilir de, yemek yapsa daha cok mutlu olunabilir sanki :)
Bu kriterlerim arasında değil… ama bilse yardımcı biri olsa tabi ki artı…
Mutfakta iyiyimdir. O nedenle kimseye ihtiyac duymuyorum ✌🏻
Evlenilir , ama yemek yapmayı bilen erkekleri her gördüğünde bir ahh ćektirir
napiyim öyle erkegi be. evlenilmez evde bakilacak cocuk degil. ve evet diyenlerin bircogunun erkek olmasi trajikomik bir durum. g@yler sizi XD
Bu zamanda öğrenmek zor değil istedikten sonra o yüzden evet
Bi zahmet öğrensin ne var biz de ogreniyoruz.
En azından bi yumurta kırabilsin ya.
Nereye gidecek bu böyle arkadaşlar. mesela Sırt keselemeyi bilmeyen biriyle evlenilir mi? Madımak yapmayı bilmeyen de kendine erkeğim demesin :)))
Koca mı arıyorsun aşçı mı? Evlenmekle yemek yapmanın ne alakası var. Kadın olsun, erkek olsun bilmeyebilir. YouTube da her tarif var.
Ara sıra da dışarıdan yersiniz olur biter.
erkekler böyle sorunca bişi demiyonuz ama hayırdır
kızlar diyince mi aklınıza geliyor
çocuk bakıcılığı yapacak değiliz
Bayağı ekmeğini yedim yemek yapabilme durumumun.
Yemek yapmak meslele diğil önemli olan el lezzeti el ayarı çoğu erkek birçok kadından daha iyi yemek yapar zaten ama uğraşılmaz pek
Kadın erkek çalışıyorsa herkes ev işlerini ortak yapmalı
Yemek yapabilmek çok kıymetli bence herkesin bilmesi gerek
Çıtayı arşa çıkarın da kedilerinizle mutlu mesut yaşayın bizim için sorun yok 😊
kediler koşulsuz sevgi veriyor yemek yapmasını istemek çıtayı arşa çıkarmaksa siz de kadın bulamayıp şişme balonla yaşarsınız
ben zaten asosyalim yalnız olmak birine iş yapmaktan iyidir
😅😅😅
O zaman eve ekmek parasını da siz kanazın, bizde evde oturup yemek pişirelim
zaten öyle hangi çağda yaşıyon
Genel olarak erkek kazanır ama farkındaysan
laf onlar için değil algılamanda sıkıntı yoksa
ayrıca artık devir değişti o dediğin kalmadı
erkeklerde çalışan istiyor
o zaman her şeyi de yapacaklar
Yoo ben çalışan istemiyorum
Ben dururken eşim niye yorulsun ki
Ev işlerini kızlar, dış işleri erkekler yapsa sıkıntı olmaz bence
öyle erkek az işte
Az değilde, kızlar böyle erkek görür görmez klasik TC erkeği diyip geçiştiriyor
kendini yanlış anlatıyon demek ki
zaten durumda artık buna elverişli değil
Doğru düzgün soran olsa doğru düzgün anlatcamda işte
Yapamadığım yemek yoktur gibi bir şey bence bu avantaj 😅
erkek bilmesede olur zatende çoğumuz bilmiyoruzz
o etek ne ya çadırı kurdumm
o zaman kadın da yapmasa olur en iyi aşçılar erkek değil mi sonuç olarak
niye kendimizi yoralım boşa
ya bilmiyorum ben eski kafalıyım belki yemeği kadın yapmalı, kadın eli lezzeti diye bi şey var öyle alıştırıldık
@Barış_LonelyForever soruyu oldukça yanlış anlamışsın yorumun gülümsetti sonra toparlamaya çalışsandaa :)))
Bende onu diyecktim @zzgatokitty benim görüşü siler misin soruda ki
@zzGatokitty
@Barış_LonelyForever takılıyorum sadece:))) @zzgatokitty yardımcı ol kardeşimize
Eyvallah. 🙏
Ben bu yüzden evden kaldım
Soru kızla olsaydı nasıl sinirlenecektiniz ama erkek için olunca ego tatminciliği nasıl da başladı hemen.
onlara hitaben açtım zaten
erkeklerde sürekli açıyor onlara laf ettiğiniz yok
Yemek yapmayı biliyorsanız bile bilmiyor numarası yapın erkekler yoksa çalışan bir eşiniz olursa iki günde bir akşam yemeği size kalır haberiniz olsun
öyle birini tercih etmem öyle yapanlar kendi kaybeder zaten yapanlar varken
Yapanlar da benim düştüğüm duruma düşüyor maalesef kızım bile baba sen yapsana bu gün yemeği diye tutturur oldu
Yuh diyorum adam bu resme çadır kurmuş artık nasıl bir yokluksa
al işte hem karı parası yer hem hizmetçi gibi kadını kullanır hemde kendini erkek sanar, eteği sen giy biz bıyık takıp çalışırız.
@jsena hemen işbirliği içinde olmanıza takıldım başka konuda olsa birbirinizi eleştirmekten geri kalmazsınız
Vallahi ben evlendikten sonra öğrendim her şeyi
Aşçıyım benle evlenilir mi 🤣
Erkeginde bilmesi gerekir şekerim 👩
Evlenmen evde kim yapacak yemekleri wksnsnsndm
En azından kalkıp suyunu çayını alabilmeli
evlenmeyin tabi
bunun hastalığı var sağlığı var
Ben iyi yaparım ama keyif için yaparım.
Hayir az çok biseyler yapmalı
yapması güzel olur
erkeklerde yemek yapmalı bence
Ben sana istediğin herseyi yaparim canim emret :)
Güzel yemek yaparım :)
Hayır. Erkek dediğin döktürecek
evlenilir nolacak ki
Bacım sen bilecen erkek değil erkekte bilir ama ufak tefek biseler
bende bilmek zorunda değilim o zaman giderim dışardan yerim aynı para
İşsiz adama kız vermezler zaten o zorunlu ama kadında ev işlerinden yemekten filan sorumlu olur evli değilim ama öyle.
Desene bir adım öndeyim ascıym 😃
Bu kızın fiziğine bitiyorum ya
Evlenilir.
Öğrenmesi, öğretmesi kolay.
öğrenmek istese bu yaşa kalır mıydı az mantık
Belki de zamanı yoktu öğrenmek için az mantık
yaşla ne alakası var kardeşim ben bilmiyorum öğrenmeyeceğim anlamına gelmiyor
Bu durum da ben haklı olmuş oluyorum 😂
Tabi herkesin düşüncesi farklıdır.
haklısın zaten
yav bu yaş nasıl değişiyo sitede
eyvallah kardeşş
@UykuHuzurr0o fotoğraf çok iyi yalnız
@zzGatokitty kız seni etiketleyecektim iltifat etmek için kendimi etiketledim hahhaah 😂😂
kendini bu kadar sevme yazcaktım alsslsl
Ne alaka ya
Yanlış etiket yaptık işte söylemişim 😒
Hahahaha teşekkür ederim 😂🐣
İsim değişmez ancak yaşı değiştirmek için @KızlarSoruyor hesabına (örn.) "Doğum tarihimi 2001.06.05 olarak değiştirmek istiyorum" yazmalısınız.
20 Yılda da vakti olur herhalde
Sen öğretisin
yok uğraşamam yapanı varken
Ev işi bilmesi lazım şart
Herkes bilemez ki
açlıktan ölür o zaman
internet çağında bilmeme gibi bi durumu yok
Sen biliyormusun
tarife bakarak herşeyi yaparım
Gerçekten Şu an tarife bakmadan yapamazmısın yemek evlensen falan 😊
benim için tarif aşırı önemli ne eksik ne fazla harfi harfine ona uyulacak
sevgilim direk kafasından yapıyor ezbere ben ona karşıyım
El lezzeti diye bişey yok yani o zaman göz kararı da yok
kuralsız hiç bişi olmaz kural olmadan kağıt uçak bile yapamazsın
göz kararı resimde olur
Bence yanlış biliyorsun eskiden kural mı vardı ben sana bi yemek yapsam reçetesiz parmaklarını yersin benden tarif istersin ama bende hersey göz kararı 😊
valla annemde öyle yapıyor her yaptığı yemek kötü ben tarife uyarak daha güzel yapıyorum tarifini istiyorlar
Öyle diyorsan beni tanımıyorsun işte 😊
Bu bir kriter olmamalı
erkekler için öyleyse Bizim içinde öyle
Oo uzak durun
Zenginse evlenilir, bilmesine gerek yok
o zaman hergün dışardan yer zaten
ama öyle erkekler fazla olmadığına göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?