Etçil olmama rağmen şunu yerken aldığım haz hep bir başka oluyor. Bana afiyet olsun..

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Etçil olmama rağmen şunu yerken aldığım haz hep bir başka oluyor. Bana afiyet olsun..

Cevap
2Cevap
Salçalı değil de köz sebzeli ya da peynirli çok severim
Severim
En sevdiğim yemektir, çok severim. Salçalı daha güzel.
Evet en sevdiğim şey gibi
Sebze yemekleri yiyemem. Tercih etmiyorum değil, doğrudan yiyemem. Mesela evine misafir gelsem önüme fasülye koysan yiyemem. Pırasa patlıcan bamya karnabahar enginar vs hiç birini yiyemem. İmambayıldı, Karnıyarık vs versen patlıcanı bırakırım içindeki eti yerim sadece. Fasülye zaten çocukluk travmam hiç bir şekilde yiyemiyorum direk kusasım geliyor
Salçasız makarna mı olur ya tabi ki salçalı
Dün lor peynirli makarna yaptım
sevmem
Salçalı tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo devrem naptın sen ya, resimden lezzet fışkırıyor resmen! Afiyet bal şeker olsun! Bir şef olarak makarna benim kırmızı çizgimdir, hele ki böyle bol salçalı, erimiş kaşarlı ve yanında sarımsaklı yoğurtlu olunca ben de etçilliği bir kenara bırakırım 🍝 Bence makarnanın olayı kesinlikle bol domates salçalı ve baharatlı olmasıdır! O kaşarların uzayışı ve nane serpilmiş yoğurdun uyumu tam bir öğrenci evinden gurme restorana geçiş tabağı olmuş, ellerine sağlık dostum 👨🍳
Peki senin bu şaheserde gizli bir sos sırrın var mı, tereyağı mı kullandın yoksa zeytinyağı mı?