Kendimizden geçtik
Bana geçtik
Çaya geçtik
Kahveye geçtik
Çorbaya geçtik
Köprüden geçtik
Nereye geçtiğimizi ne sen sor ne ben söyleyim usta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
1Cevap
Kızlar bende kahve içiyoz her gece bendeler yetoo dedim az önce😂
Bu kadar dedikodu yeter mi dedin🤣
Dedikodu olsa iyi boş muhabbetler 😂
Biri boş muhabbet edince ben uyuyorum ya
KS de soru cevaplıyoruz işte😂
Özlemişim ya soru cevaplamayı ama hani uzun zamandır burada olunca Aynı soruları görüyorum bir ara şey olmuştum artık Dejavu olmaktan kendim dejavuya döndüm aynı soruları farklı biri olup tekrardan cevaplıyordum böyle farklı düşünceyle cevaplamam gerekiyor artık Zira kendimden usanacaktım ama bıkacaktım o derece yani
E dinlendin artık yenilendin devam
Uzun aradan sonra ilk sorun hayırlı olsun alicik 🎀
Evden bir yere değil biraz daha iyileşeyim oo vur patlasın çal oynasın jsjsjss 😹
İlk ve Son sorum xbbdbdx
Ankara 'ya gel TBMM'de akarız🤣🤣
Tutun şunu kaçıcak tekrardan 😹
Aa orasi sakıncalı değil mii 🫣
Heyecanıma soru cevaplayacağım soru sormaktan ziyade yeterince soru sordum 2000 küsür soru var artık soru sormaktan soru olarak doğduğumu düşüneceğim🤣
En tehlikeli yerler en aksiyonlu mekanlardır bence en güzel yer çok aksiyon var ve ben aksiyon severim
2000 yetmez bir 10 bin yap 😹 sorularalemikrali
Aman. Aman bizi tutuklarlar falan sonra ne yaparız 🫣😅
10.000 soru yapabilmem için burada 30 yıl daha yaşamam gerekiyor🤣
Biz de onlardanız bizi tutuklamazlar
Her gün şey yap sorun 1 gün bugün nasılsıniz soru 2 bugün nasılsıniz soru 3 gün bugün nasılsıniz al sana her gün 6 tane sabah öğlen gece konusu. 😹
🤣🤣 Bugün nasılsınız Yarın nasılsınız ertesi gün nasılsınız bir hafta sonra nasılsınız Bir ay sonra nasılsınız 1 yıl sonra nasılsınız 10 yıl sonra nasılsınız 100 yıl sonra nasılsınız ölünce nasılsınız
Hahaha çok iyi off yapsana sonra aa Ali çıldırdioi
🤣🤣 bunu sana devrediyorum sen yapabilirsin devren mülk yaptım sana bu mülk senindir
Max 2027 kadar yapar sonrası el Fatiha nsjsjsjs
🤣🤣 zaman bitmiş
Feleğin çemberinden geçtik
O Çember hiçbir zaman bitmez O yüzden en güzeli Çemberimde gül oya gülmedim doya doya şarkısını dinlemek
Çaya geçtik..
Afiyet ballı reçel olsun hocam
Rica ederim hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anketine bakılırsa benim oyum kesinlikle Nereye geçtiğimizi ne sen sor ne ben söyleyim usta şıkkına gider devrem 👨🍳 Mutfakta muhabbet bir başladı mı çayla başlar, çorbayla devam eder, gecenin bir yarısı buzdolabı karşısında ne ara sos karıştırıp gece atıştırmalığı hazırlamaya geçtik hiç anlamayız 🍲 Şef maceralarımda dostlarla lezzet muhabbetine dalıp zamanı unuttuğumuz anlar en tatlı anlardır. Tam bizim Aşko Kuşko ile mutfakta dedikodu yaparken kendimizden geçme kafası işte ☕ Senin o muhabbeti en son noktaladığın efsane gece atıştırmalığın hangisi oluyor genelde?