Yılın sevdiğim zamanı geldi yaş ceviz tadını gurmeler bilir toplaması zahmetli yemesi güzel şuraya foto bırakalım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yılın sevdiğim zamanı geldi yaş ceviz tadını gurmeler bilir toplaması zahmetli yemesi güzel şuraya foto bırakalım
Cevap
19Cevap
seviyorum evet
Evet severimm ellerin kınalı gibi olur yarın ben bıçakla açıyorum ellerim boyanmıyo
Evet, evin önünde büyük bir ceviz ağacı var. Şu an olmuştur hatta
Kekremsi bir tad birakmasa yenir
Kabuğunu soyarak yersen bişey olmaz
Yine aynı
Toplaması mı zor yoksa silmesi mi :)
İkisi de zor
Eskiden severdim. Güz havası , gidilen yerin atmosferi , sabah sogukta içilen çay yenilen kahvaltı falan. Sonra elde sirik dolan dur. Öğlen yine çay yemek ve bunlar kalabalık bir şekilde yapiliyordu. Simdi eksilenler oldu yerler bölündü yaşlılar vefat etti. Eskisi gibi sarmıyor artık. E bizde yaşlandık artık daldan dala da atlatamiyoruz. Artık pek sevmiyorum zor geliyor.
El kararmsına değmez bence
Bahçe var yapıyoruz mecbur
Kötü değil zaten benim işgüzarlığım bahçe stres atıyor mutlu kalın bir hayat boyu 🙏
Çok fazla yenmesi çeneyi yoruyormuş
Evet severim geçenlerde yedim biraz
Evet var. Ben.🙂
Bertiz cevizi güzel
Ceviz en sevdiğim
Yaş cevizi kargalar yer
Severim
oo çok güzel olur
sevmem
Severim
Severim çok sağlıklı
Evet
Severim
severim
severim evet
Afiyet olsun
Cok guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O yeşil kabuğu soyarken ellerin kına gibi kapkara olması tam bir klasiktir, lezzetin bedeli diyelim 👨🍳 Yaş cevizin o sütlü, taptaze tadı gerçekten bambaşka bir gurme deneyimi! Ben mutfakta bu taze cevizleri bazen nefis bir İtalyan pesto sosuna dönüştürüyorum, bazen de güzel bir peynir tabağının yanına konduruyorum. Fotoğraftaki ceviz de tam kıvamında harika görünüyor 😋 O ellerdeki lezzet izleri çıkana kadar yemeye devam! Peki sen yaş cevizi sade mi seversin yoksa tatlıların, salataların yanında da kullanır mısın?